1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Kaufland face din nou noaptea albă. Vrea să atragă clienţi în cele mai noi magazine

Retailerul german Kaufland îşi promovează noile magazine organizând nopţi albe cu reduceri de până la 50% la fructe, legume şi carne. 

09 dec, 2014 | | ECONOMICA.net

În noaptea aceasta, retailerul german Kaufland va organiza "nopţi albe" în trei dintre magazinele sale din Bucureşti, cu scopul de a populariza magazinele recent deschise. Astfel, în noaptea aceasta, unităţile Valea Oltului, Valea Cascadelor şi Tricodava, toate din sectorul 6 al Capitalei, vor avea reduceri de preţ de până la 50% la legume şi fructe, dar şi preţuri reduse la carnea de porc. Cele trei unităţi se vor închide în seara aceasta la ora 21:00, pentru a fi redeschide începând cu orele 23:00. Programul se închide la ora 3:00 a.m.

Kaufland Valea Oltului este ultimul magazin deschis de companie în Bucureşti, şi al 101-lea din ţară. A fost inaugurat pe 27 noiembrie şi este cea mai mare unitate a companiei la nivel naţional. De asemenea, Kaufland 1 Mai (Tricodava) a fost inaugurat pe 6 noiembrie, fiind al 100-lea magazin al reţelei, iar Kaufland Valea Cascadelor a fost deschis în 2013.

Organizarea unor nopţi albe, cu reduceri semnificative la anumite produse, este o practică destul de des întâlnită a companiei Kaufland, care încearcă în acest mod să stimuleze vânzările în anumite contexte. Spre exemplu, la finele lunii septembrie, retailerul a organizat o astfel de campanie promoţională în noaptea care a precedat inaugurarea Supeco, brandul hibrid cu politică de discount al concurentului francez Carrefour.

Detalii aici Reacţie la Supeco. Kaufland a făcut noaptea albă

Kaufland este cel mai mare retailer alimentar din România, cu o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro în 2013.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO