1EUR = 4.8421 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Kaufland, votat de consumatori "lanţul de magazine cu cel mai bun raport calitate - preţ"

Retailerul german Kaufland a fost desemnat lanţul de magazine care oferă cel mai bun raport calitate-preţ, în urma unui studiu realizat în ianuarie 2017. Studiul a fost realizat către o companie independentă pe baza unor chestionare la care au răspuns consumatorii români.

23 mai, 2017 | ECONOMICA.net

Kaufland România a primit certificarea Best Buy Award, ocupând locul întâi la categoria Lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț din România, în cadrul unui studiu realizat pe baza voturilor exprimate direct de către consumatori, informează un comunicat al companiei.

Astfel, la categoria Retail, din care au făcut parte și alte companii, Kaufland România a fost ales cu cel mai mare număr de voturi retailerul care oferă produse de calitate la cel mai bun preț de pe piață.

Studiul de piață a fost realizat în 2017 în rândul românilor, de către compania elvețiană  ICERTIAS pe un eşantion reprezentativ de 1.200 respondenți, cu vârste de peste 15 ani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online.  În cadrul studiului, consumatorii români au votat, în raport cu opinia, experiența personală și percepția lor care este

magazinul care oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, la categoria retail.   

Suntem foarte încântați de acest premiu, mai ales că reprezintă un vot de încredere din partea clienților. În permanență investim în perfecționarea experienței de cumpărături și căutăm cele mai bune soluții astfel încât clienții să găsească calitate la prețuri reduse, varietate și noutate, iar locul întâi este o confirmare a reușitei”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.    

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO