1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Extern

Kazahstan suspendă transportul aerian şi terestru spre/dinspre China, din cauza epidemiei de coronavirus

Guvernul din Kazahstan a decis miercuri să suspende temporar transportul aerian şi terestru de pasageri spre/dinspre China, să anuleze evenimentele sportive şi a anunţat că nu va acorda nicio viză cetăţenilor chinezi, pentru a evita intrarea în ţară a coronavirusului, care a cauzat 132 de morţi, relatează agenţia EFE.

29 ian, 2020 | Agerpres

Executivul kazah a anunţat, într-un comunicat, că vor fi suspendate, începând de miercuri, toate călătoriile cu autobuze între Kazahstan şi China, care împart o graniţă de 1.460 de kilometri.

Începând de sâmbătă vor fi suspendate şi cursele feroviare dintre cele două ţări şi, de luni, vor fi oprite toate zborurile.

Guvernul din Kazahstan a menţionat că urmăreşte îndeaproape situaţia epidemiologică, chiar dacă, până în prezent, nu a fost detectat niciun caz de infestare în această ţară asiatică.

Kazahstan a implementat şi alte măsuri pentru a se proteja de virusul 2019-nCoV şi, astfel, a respins propunerea Federaţiei Internaţionale de Tenis privind mutarea partidelor de selecţie din Cupa Federaţiilor, programate în perioada 4 - 8 februarie în oraşul chinez Dongguang, la Nur-Sultan.

De asemenea, a anulat calificările din Asia la polo pe apă, care trebuiau să se desfăşoare în Kazahstan în perioada 12 - 16 februarie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO