1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Companii

KFC a deschis primul restaurant drive-thru din Bucureşti

Miercurea trecută a fost deschis primul restaurant drive-thru din Capitală al lanţului, pe şoseaua Mihai Bravu numărul 319, în parcarea hipermarketului Kaufland, scrie zf.ro.

17 noi, 2012 | Mihai Nicut | ECONOMICA.net

KFC vine astfel la câţiva paşi de competitorii de la McDonald's, care deţin în apropiere de staţia de metrou Dristor cel mai bun restaurant al lanţului, cu încasări anuale de peste cinci milioane de euro. Avantajul principal al unităţii de la Dristor este faptul că este deschis non-stop, traficul din timpul nopţii contribuind masiv la încasările acestuia.

KFC mai deţine în România trei restaurante de acest tip înSibiu,AradşiIaşi, ultimele două deschise în 2012. În unitatea din Bucureşti, ce măsoară 410 metri pătraţi, compania a investit 700.000 de euro, iar estimările sunt ca după primul an de funcţionare veniturile se fie de circa 1,2 milioane de euro.

Şeful KFC, Mark Hilton spunea că stra­tegia de dezvoltare pentru anul 2012 prevede în principal deschiderea de restaurante de tip drive-thru. Totuşi, brita­nicul explica faptul că dacă apar oportunităţi şi pentru restaurante de tip stradal sau în mall, compania nu le va exclude.

Citeşte mai mult pe zf.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO