1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

La ce preţ va ajunge Samsung Galaxy S 4 în Europa

Samsung, unul dintre cei mai mari prodcuători de dispozitive electronice şi IT&C a prezentat vineri noul Samsung Galaxy S 4, dar la ce preţ va ajunge noul smartphone în Europa?

18 mar, 2013 | ECONOMICA.net

Potrivit unor rapoarte din piaţă, citate de NDTV GADGETS,  noul Samsung  va ajunge pe rafturiile magazinelor la începutul lunii aprilie şi va avea preţul de 579 de dolari în SUA şi de 650 de euro pe pieţele din Europa.

Terminalul vine cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci şi o rezoluţie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

În ceea ce priveşte puterea de procesare, Galaxy S 4 vine cu ceva. Terminalul este dotat în funcţie de ţară cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz.

Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă ce poate ajunge la 64 GB, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2.1 megapixeli.

Terminalul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh şi va rula cu Android 4.2.2.

Telefonul are un ecran și o baterie de dimensiuni mai mari şi o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă ușoară (130 g) și subțire (7,9 mm). Samsung Galaxy S 4 este mai subțire și totodată mai puternic, fiind disponibil la lansare în două variante de culoare – Black Mist și White Frost – alte culori urmând să fie lansate pe parcursul anului.

Citeşte şi Cum i-a umilit Samsung pe cei de la Apple chiar la ei acasă

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO