Ce lucruri uimitoare poate face Coca-Cola în gospodărie

Celebra băutură răcoritoare poate fi exstrem de utilă în aproape toate activităţile casnice. Poate curăţa cu succes petele de grăsime de pe haine sau cele din bucătărie, încreţeşte părul şi vă scapă de insecte. În urma unor experimente, s-a demonstrat că băutura poate fi folosită în 51 de moduri diferite.  
Economica.net - vin, 05 iul. 2013, 07:43
Ce lucruri uimitoare poate face Coca-Cola în gospodărie

Coca-Cola, cea mai consumată răcoritoare din lume , poate fi folosită într-o multitudine de feluri, putând acţiona ca un detergent sau ca un insecticid.

Publicaţia BusinessInsider a realizat, pe baza experimentelor făcute de-a lungul timpului de diverşi consumatori, o listă cu 51 de utilităţi ale Coca-Cola.

Răcoritoare este astfel foarte utilă în gospodărie, pentru că elimină cu succes petele de grăsime, poate fi folosită pe post de detergent, pentru că îndepărtează unsoarea şi sângele de pe haine, sau ca şmirghel întrucât este foarte eficientă în înlăturarea ruginei. De asemenea, dacă introduceţi o oală arsă în Coca Cola şi după câteva minute clătiţi, va fi ca nouă. Coca-Cola curăţă, de asemenea, bateriile şi motorul maşinii, dar şi petele de mortar de pe gresie şi faianţă.

Puteţi folosi Coca-Cola şi dacă aveţi probleme cu deblocarea unei broaşte ruginite. Trebuie doar să turnaţi puţină Coca-Cola şi „magia” se va întâmpla de la sine.

Coca Cola poate fi utilă şi dacă doriţi să scăpaţi de şerpi şi melci. Un pahar de Coca Cola îi va face să se apropie, iar acidul îi va ucide cu siguranţă. Tot cu Coca-Cola, gazonul va deveni de un verde mai viu şi mai bogat, iar astmaticii pot evita o criză, datorită conţinutului de cofeină din băutură.

Dacă aţi fost ciupiţi de o meduză, soluţia este tot Coca-Cola, care poate fi folosită, după ce aţi eliminat acidul din ea, şi pentru a scăpa de greaţă. Se administrează câte o linguriţă de Coca-Cola pe oră. De asemenea, dacă faceţi gargară cu o Coca-Cola foarte rece scăpaţi de sughiţ, iar dacă beţi o Coca Cola fiară, cât timp mai este caldă, nu o să mai fiţi deranjaţi de congestia nazală

Un pahar de Coca Cola vă poate ajuta şi pe timp de iarnă. Dacă turnaţi răcoritoarea pe parbriz se va dezgheţa. 

Nu în ultimul rând, Coca-Cola poate fi folosită ca ingredient pentru unele mâncăruri. Dacă amestecaţi o cană de Cola cu ketchup şi turnaţi peste carnea de pui gătită la grătar, rezultatul va fi delicios. Rezultatele vor fi mai bune şi dacă adăugaţi Coca-Cola pe carne în timp ce o frigeţi. 

Coca-Cola poate fi utilă şi femeilor care vor să se coafeze singure. Dacă vă turnaţi Coca-Cola în păr, lăsaţi câteva minute şi clătiţi, acesta va deveni cârlionţat. Nu în ultimul rând, răcoritoare poate fi utilă pentru a îndepărta guma de mestecat din păr, iar Coca-Cola dietetică este utilă pentru a elimina colorantul din păr.

Dacă amestecaţi o linguriţă de Coca-Cola cu o loţiune obişnuită de corp, pielea va fi mult mai catifelată, răcoritoarea putând fi folosită şi pentru a vă bronza mai rapid.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii USR despre Programul de guvernare
Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii USR despre Programul de guvernare
Premierul desemnat Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii conducerii Uniunii Salvaţi România pe marginea Programului ...
Provocările legate de aprovizionare frânează creșterea pe piața PC-urilor în T3
Provocările legate de aprovizionare frânează creșterea pe piața PC-urilor în T3
Livrările globale de PC-uri tradiționale, inclusiv desktop-uri, notebook-uri și stații de lucru, au ajuns la 86,7 milioane ...
Începe Bucharest Gaming Week 2021, cel mai mare eveniment din România al jocurilor video
Începe Bucharest Gaming Week 2021, cel mai mare eveniment din România al jocurilor video
Bucharest Gaming Week 2021, cel mai mare eveniment din România al jocurilor video, debutează luni, iar timp de o săptămână ...