1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

Vacanţă de maximum 250 de euro, la Istanbul, Barcelona sau Londra. Iată condiţiile

O vacanţă de 4 zile la Istanbul te costă 179 de euro, în această perioadă. Patru zile la Bruxelles te costă 215 euro, în luna martie, în timp ce o vacanţă de 4 zile la Londra ajunge la 233 de euro. Citeşte în continuare în ce condiţii.

10 mar, 2012 | ECONOMICA.net

O mini-vacanţă ieftină în Turcia ajunge la 179 de euro, în această perioadă.  În preţ intră 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o hotel de 3 stele din Istanbul, mic dejun, precum şi biletul de avion cu taxele de aeroport. Pe 15 martie se pleacă spre Istanbul. Detalii, aici.

Cu 215 euro mergi într-un sejur de 4 zile la Bruxelles, în luna martie. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Bruxelles, şi biletul de avion. Pe 16 martie se porneşte spre Bruxelles. Amănunte, aici.

Dacă vrei să mergi într-o mini-vacanţă la Londra, vei achita 233 de euro pentru un sejur aici, în luna martie. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele, biletul de avion şi taxele de aeroport.  Pe 22 martie se pleacă spre Londra. Detalii, aici.

O vacanţă la Barcelona te costă 248 de euro, în această perioadă. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele din Barcelona, biletul de avion şi taxele de aeroport. Amănunte, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO