1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Liviu Tudor a transformat camerele neocupate de studenţi din West Gate Campus în camere de hotel

Genesis Property, companie deţinută de omul de afaceri Liviu Tudor, a investit 500.000 de euro în transformarea unor camere din campusul privat West Gate în camere de hotel. 

02 apr, 2018 | | ECONOMICA.net

Mai multe camere din clădirea A2 de la etajele unu şi doi din cadrul campusului privat West Gate Campus au fost transformate în camere care pot fi închiriate în regim hotelier.

Astfel, Studio One - Accommodation Suites dispune de 32 de camere în care se pot caza 64 de persoane. Camerele sunt echipate cu toate dotările necesare precum chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WIFI, TV, birou și minibar, dar şi parcare gratuită și servicii de pază. Investiţia s-a ridicat la 500.000 de euro. 

"Unitatea de cazare a fost amenajată plecând de la cererea din partea companiilor, în spațiul neocupat de studenți. În privința dublării capacității, încă analizăm unde se va face această extindere, dacă în același spaţiu sau în altul", au declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentanţii companiei.

Conceptul a fost testat pe o perioadă de opt luni, iar gradul de ocupare este de 80%.  

Studio One - Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul", a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

În prezent, pe lângă unitatea de cazare, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 3 unități de tip fast-food, 1 supermarket, 1 club, 3 cafenele, o bibliotecă, un spațiu pentru expoziții/evenimente culturale, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare în zona de gazon.

Valoarea totală a investițiilor în serviciile și facilitățile din West Park se ridică până în prezent la peste cinci milioane de euro. 

Liviu Tudor ocupă locul 12 în Top 300 cei mai bogaţi români realizat de revista Capital, cu o avere estimată la 280-300 de milioane de euro. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO