1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

IT&C

Logitech G lansează un mouse wireless de zece ori mai rapid decât generaţiile anterioare

Elveţienii de la Logitech G au lansat mausul wireless G305, destinat în principal pasionaţilor de jocuri pe PC, compania promiţând că dispozitivul permite o viteză de reacţie de 10 ori mai mare decât în cazul generaţiilor anterioare.

01 iun, 2018 | ECONOMICA.net

“De ani de zile, ne-am dedicat realizării unor dispozitive care să redea o performanță wireless mai rapidă decât cea oferită de dispozitivele cu fir realizate de competitori”, a spus Ujesh Desai, vicepreședinte și manager general la Logitech Gaming, într-un comunicat transmis vineri.

Logitech G305 este echipat cu noul senzor HERO dezvoltat de companie şi cu tehnologia wireless Lightspeed, care îmbunătăţeşte timpul de răspuns.

“Datorită eforturilor depuse de echipa Logitech G, tehnologia wireless a avansat până în punctul în care jucătorii profesioniști de eSports au încredere în utilizarea acestei tehnologii revoluționare și mai mult de atât, câștigă campionate folosind moușii Logitech G. Prin lansarea modelului G305 am vrut să aducem tehnologia de top mai aproape de toți utilizatorii", a adăugat Desai.

Noul senzor optic are o precizie de 400 instrucţiuni pe secundă şi o rezoluţie de 12.000 pixeli/inch, fără efecte de accelerare, ceea ce îl recomandă şi pentru cei cu display-uri 4K. Latenţa wireless a fost redusă la doar o milisecundă.

Mausul oferă 250 de ore de utilizare cu o singură baterie AA şi cântăreşte 99 de grame.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO