1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

IT&C

Mai mult trafic de date pentru clienţii Digi Mobil, după anunţarea noilor oferte Orange şi Telekom

RCS & RDS creşte volumul de trafic de date mobile în reţeaua 3G la abonamentele Optim şi Avantaj, aparent ca reacţie la noile oferte rezultate în urma alianţei Orange-Telekom, care au rezultat în mai mult net mobil pentru clienţii celor două companii.

30 mai, 2016 | ECONOMICA.net

Astfel, începând de la 1 iunie, clienţii Digi Mobil primesc, la abonamentul Optim Nelimitat, 10 GB de net 3G pe lună, de la 5 GB până acum. Optim Nelimitat este cel mai de succes abonament Digi Mobil, aproximativ jumătate din cele două milioane de clienţi optând pentru această soluţie, potrivit datelor anunţate anterior de companie.

Abonaţii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 şi Avantaj 3 primesc cu 2 GB mai mult trafic în 3G, ajungând la 5 GB pe lună. Dincolo de volumele alocate de trafic netul este gratis, dar la viteze limitate.

De asemenea, rămâne valabilă oferta anunţată anterior, cu 30 GB de trafic 4G pe lună până la sfârşitul anului.

În urmă cu 10 zile, Orange şi Telekom au anunţat primele oferte comerciale rezultate în urma acordurilor de acces la reţea semnate de cele două companii. Prin aceste înţelegeri, Orange a obţinut acces la reţeaua fixă a Telekom, iar Telekom şi-a extins acoperirea 4G utilizând reţeaua wireless a Orange.

Noile abonamnete convergente fix-mobil de la Orange oferă până la 13 GB de net mobil bonus pe lună, în timp ce clienţii Telekom primesc până la 8 GB de trafic de date mobile 4G în abonamentele mobile de bază.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO