1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Mamaia vinde la maximum de 1 Mai! Hotelurile de patru stele sunt aproape pline

Hotelurile de patru stele din staţiunea Mamaia mai au puţine camere libere pentru vacanţa de 1 Mai. Dacă nu v-aţi hotărât, grăbiţi-vă! 

28 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Cea mai căutată staţiune de pe litoralul românesc pentru vacanţa de 1 Mai este Mamaia, potrivit lui Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). Reprezentanţii din turism se aşteaptă ca 25.000 de turişti să se cazeze în cea mai dinamică staţiune de pe litoral. 

Totuşi, dacă nu v-aţi hotărât unde mergeţi de 1 Mai, trebuie să vă grăbiţi. Hotelurile de patru stele mai au puţine camere disponibile. 

Spre exemplu, la hotelul Iaki, deţinut de Gheorghe Hagi, nu mai găsiţi locuri. "Pentru ziele de 1 şi 2 mai nu mai avem nicio cameră. Preţurile de cazare au pornit dela 159 euro/noapte", a declarat pentru ECONOMICA.NET Iulia Dămăşaru, marketing sales coordinator la hotel Iaki. 

La hotelurile Regal şi Malibu, tot de patru stele, nu mai sunt disponibile decât apartamente. O noapte de cazare într-un apartament pentru patru persoane, cu mic dejun inclus, la hotelul Regal, preţul este de 750 de lei.

"Mai sunt doar apartamentele pentru două persoane disponibile, dar multă lume sună şi se informează", spune reprezentantul hotelului Malibu. Aici se vând pachete de două sau trei nopţi şi includ şi micul dejun. Preţurile sunt de 990 de lei/apartament pentru două nopţi şi de 1.410 lei/apartament pentru trei nopţi. 

La hotelul Del Mar mai sunt disponibile camere, iar preţurile pornesc de la 130 de euro/noapte, cu mic dejun inclus. În plus, turiştii beneficiază şi de un brunch pe data de 1 Mai. 

Totuşi, pentru variante mai ieftine, vă puteţi îndrepta atenţia spre sudul litoralului, unde preţurile sunt mai mici cu 25% faţă de tarifele hotelierilor din Mamaia. Spre exemplu, la hotelul Hora din Saturn, preţul pentru trei nopţi de cazare fără mic dejun este de 312 lei/cameră, trei nopţi. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO