1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

MedLife cumpără spitalul Lotus din Ploieşti

MedLife, liderul pieţei serviciilor medicale private din România, anunţă achiziţia integrală a spitalului Lotus din Ploiești, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din județul Prahova.

Spitalul, operat prin societatea Spital Lotus SRL, a rulat afaceri nete de 18,57 de milioane de lei în anul 2018, cu 10,23% mai mari decât în 2017, arată bilanţurile financiare comparate de Economica. Spitalul a avut profit net de 2,29 de milioane de lei în 2018, cu 26,31% mai mic decât în 2017, potrivit situaţiilor financiare depuse de firmă la Finanţe, pe care Economica le-a analizat.

Spitalul Lotus are 22 de paturi în 12 rezerve, două săli de terapie intensivă şi un bloc operator cu două săli de operaţie. Ambulatoriul spitalului are nouă cabinete de consultaţii, care acoperă 21 de specialităţi medicale, un departament de radiologie şi imagistică medicală, şi un laborator de analize.

Spitalul Lotus a avut în jur de 100.000 de pacienți în 2018, potrivit oficialilor MedLife.

Tranzacția a fost intermediată de Deloitte Romania, prin Ioana Filipescu, partener Corporate Finance.

Prin preluarea spitalului Lotus, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 25 de companii achiziționate.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. 

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, categoria Premium, cu simbolul de tranzacționare ″M″.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO