1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Mega Image accelerează la final de an: 10 magazine deschise în prima jumătate a lunii decembrie

Retailerul Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, a deschis în prima jumătate a lunii decembrie 10 magazine, în Bucureşti şi Cluj-Napoca, după ce în luna noiembrie a deschis opt magazine, a anunţat compania.

18 dec, 2017 | Agerpres

Şase noi magazine au fost deschise recent - patru sunt situate în Capitală, pe Calea Moşilor, Blvd. Iuliu Maniu, Şos. Pantelimon şi respectiv Calea Rahovei, iar două în Cluj-Napoca, pe strada Dâmboviţei şi respectiv strada Mehedinţi.

De asemenea, tot în luna decembrie au mai fost deschise alte patru magazine - două în Bucureşti şi două în Cluj-Napoca.

Compania îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 585 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO