1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Mega Image caută interni. Pe cel mai bun îl premiază cu 1.000 de euro

Retailerul Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize, recrutează studenţi la licenţă sau masterat pe care vrea să îi familiarizeze cu munca în departamentele de Resurse Umane, Comercial şi Logistică, Financiar, Marketing ale companiei. Cel mai bun dintre interni va obţine, la finalul programului de pregătire, un premiu de 1.000 de euro, informează compania.

29 sep, 2017 | ECONOMICA.net

Mega Image recrutează pentru programul de internship studenţi la programe de licenţă sau masterat, la facultăţi cu profil economic sau socio-uman. Compania caută tineri care au cunoştinţe avansate de Engleză, cel mult un an experienţă de muncă, sunt adaptabili, organizaţi, ştiu să lucreze în MS Office, şi care pot lucra în echipă. 

Programul de Internship al Mega Image durează trei luni de zile, timp în care tinerii se vor familiariza cu toate zonele de business din companie şi se vor specializa pe departamentul în care fac practică.

Internii vor avea un program flexibil, de 15 ore pe săptămână, care să le permită să participe la toate cursurile de la facultate. Programul de internship este plătit, potrivit anunţului de recrutare.

La finalul programului, internii vor elabora un proiect de business în care vor prezenta o idee inovatoare, iar cel mai bun proiect va câştiga un premiu în valoare de 1.000 de euro.

1 octombrie este ultima zi în care puteţi candida pentru un loc în acest program. Detalii găsiţi la acest link.

Mega Image a deschis în luna august cel de-al doilea supermarket din Cluj-Napoca, în urma planului de expansiune anunţat la începutul anului, dar şi primul său magazin din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.
Fondat în 1995, Mega Image are 557 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO