1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Mega Image deschide magazin într-un hotel

Mega Image  cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, va deschide la Constanţa un magazin în clădirea care găzduieşte un hotel.

19 feb, 2013 | ECONOMICA.net

Mega Image , cel mai mare lanţ de supermarketuri din România bifează o nouă locaţie inedită pentru un retailer ce operează pe plan local. Compania va deschide în următoarea perioadă la Constranţa  o unitate Mega Image de 300 de metri pătraţi la parterul unei clădiri ce găzduielte hotelul de patru stele Balada Nej, potrivit brandprivat.ro. Mai exact, noua unitate a belgienilor de la Delhaize Group va fi deschisă la intersecţia dintre bulevardul Lapuşneanu şi bulevardul 1 Decembrie 1918, vis a vis de Casa de Cultură a municipiului.

"Magazinul ce urmează să fie inaugurat în Constanţa se va deschide într-un spaţiu separat de cel al hotelului, intrarea se face din stradă şi nu este comună cu cea hotelului Balada Nej", au explicat pentru ECONOMICA.NET oficialii Mega-Image.

Compania mai are un magazin într-un spaţiu similar şi în Bucureşti, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, unde în aceeaşi clădire există şi un hotel.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 198 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (136) şi Shop&Go (62).

Contractaţi de ECONOMICA.NET oficialii Mega-Image au declarat că unitatea din cadrul hotelului balada Nej se va deschide în curând, fără a preciza o data exactă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO