Mega Image îşi va reloca sediul central în Plaza România Offices

Sediul central al Mega Image se va reloca în noul spaţiu de birouri din cadrul complexului Plaza România, în urma unui contract încheiat cu Anchor Grup, potrivit unui comunicat al companiei.
Economica.net - lun, 22 feb. 2016, 11:47
Mega Image îşi va reloca sediul central în Plaza România Offices

Spaţiul ocupat de Mega Image, are o suprafaţă închiriată de 3.360 metri pătraţi, şi se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deţinut de Anchor Grup. Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza România transformată în spaţii de birouri, în urma unui proces amplu de renovare şi modernizare.

Plaza România Offices aduce un concept inovator în Bucureşti, având 10.500 de metri pătraţi destinaţi închirierii.

‘Mutarea sediului Mega Image într-un spaţiu mai încăpător şi în general mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr efectiv de magazine, iar una dintre priorităţile noastre este să oferim condiţii de lucru moderne pentru toţi colegii noştri, inclusiv cei care îşi desfăşoară activitatea în sediul central’, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

‘Colaborarea de succes dintre Mega Image şi Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016 sediul central al partenerului se va muta în cel mai nou proiect al nostru, Plaza România Offices. Asadar, ne bucură faptul că Mega Image este prima companie care va beneficia de facilităţile unui spaţiu modern de birouri şi în acelaşi timp de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le oferă. Gradul de satisfacţie al angajaţilor ar trebui să fie un indicator important pentru toate companiile. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gândit chiar de la început să construim un spaţiu de lucru eficient şi să fructificăm sinergia dintre destinaţia de shopping şi relaxare Plaza România şi zona de birouri, la un pas distanţă’, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea efectivă a sediului companiei în noul spaţiu este în curs de pregătire şi va avea loc la începutul lunii iulie. Numărul efectiv al angajaţilor Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajaţi ai companiei, restul desfăşurându-şi activitatea în magazine şi depozite, se arata în comunicatul remis, luni, AGERPRES.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 472 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB Cool Food (1), Gusturi Româneşti (2).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Te-ar mai putea interesa și
G7: Ucraina cere mai multe arme şi sancţiuni contra Moscovei după atacul asupra Kievului
G7: Ucraina cere mai multe arme şi sancţiuni contra Moscovei după atacul asupra Kievului
Ucraina a cerut duminică mai multe arme şi sancţiuni contra Moscovei de la ţările G7, reunite în summit în Bavaria (Germania), în urma unei lovituri aeriene a Rusiei mai devreme în......
Mercedes-Benz este, din nou, cel mai valoros brand german conform clasamentului Brand Finance
Mercedes-Benz este, din nou, cel mai valoros brand german conform clasamentului Brand Finance
Un studiu cu privirea la valoarea mărcilor, realizat anual de Brand Finance, arată că, în Germania, cel mai valoros brand ...
Raport Ericsson: Numărul abonamentelor 5G va trece de 4,4 miliarde, în următorii cinci ani
Raport Ericsson: Numărul abonamentelor 5G va trece de 4,4 miliarde, în următorii cinci ani
Numărul de abonamente 5G va depăşi pragul de un miliard în 2022, iar în 2027 va trece de 4,4 miliarde, arată datele ...
Cod galben de furtună în Oltenia şi Muntenia
Cod galben de furtună în Oltenia şi Muntenia
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenţionare cod galben de ploi abundente şi descărcări ...