1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

Metropolitan Developments plănuieşte dezvoltarea unui proiect rezidenţial de 1.200 de apartamente în Pipera

Metropolitan Developments pregătește un proiect de 1.200 apartamente pe un teren de trei hectare în zona Pipera, aflat, în prezent, în faza de proiectare și se estimează că lucrările de construcție vor începe la sfârșitul acestui an. Acesta va fi cel de-al 18-lea ansamblu rezidențial dezvoltat de Metropolitan Developments, grupul care include Metropolitan Residence.

27 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Metropolitan Pipera va avea 1.000-1.200 apartamente, cu suprafețe cuprinse între 50 și 150 mp și finisaje premium. În cadrul complexului rezidențial, este prevăzută și realizarea unei zone comerciale și de servicii.

„Zona Pipera devine tot mai atractivă pentru proiecte rezidențiale. Trioul Pipera - Barbu Văcărescu și Aviației, constituie în prezent un pol de investiții, care concentrează peste 50% din totalul proiectelor din nordul Bucureștiului. Credem în potențialul acestei zone, deoarece există un interes mare pentru locuințe la standarde înalte de calitate, în proximitate existând cel mai dezvoltat pol de birouri al Capitalei și nenumărate facilități de shopping și petrecere a timpului liber ,” afirmă Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.

În această perioadă, pe lângă acest proiect, Metropolitan Developments mai are în derulare patru mari ansambluri rezidențiale, în diverse faze de lucru: Metropolitan Viilor, Metropolitan Mihai Bravu și Crown Towers.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO