1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Metropolitan Residence îşi schimbă numele în Metropolitan Developments şi va dezvolta patru proiecte rezidenţiale în 2020

Dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Residence își schimbă denumirea în Metropolitan Developments și își extinde portofoliul de proiecte rezidențiale cu patru proiecte în dezvoltare şi alte patru în pregătire.

24 ian, 2020 | ECONOMICA.net

„Am luat decizia să integrăm toate proiectele noastre sub un nou brand, Metropolitan Developments, având în vedere specificul de mixed use al ultimul proiect lansat, Metropolitan Crown Towers (rezidențial, comercial și birouri), precum și intrarea noastră recentă pe noi segmente de piață, middle și middle-upper. În planurile noastre de viitor avem în vedere mai multe tipuri de proiecte imobiliare”, afirmă Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.

400 de apartamente noi vândute în 2019

În 2019, vânzările de apartamente noi dezvoltate de Metropolitan Residence au cunoscut un trend ascendent, conform unui bilanț realizat de companie. Compania a vândut 400 de locuințe noi și a livrat peste 600 unități în ansamblurile Policolor, Mihai Bravu și Metalurgiei. Mai mult de 90% dintre clienți au realizat aceste achiziții în scop locativ.

Constatăm creșterea apetitului cumpărătorilor pentru imobile de o calitate superioară și cu specificații mai bune (ca poziționare, finisaje și compartimentare), precum și dorința acestora de upgrade, astfel, generându-se, o cerere tot mai ridicată pe segmentul middle și middle-upper. Având în vedere acest trend, considerăm că potențialul acestuia ar putea fi atins, mai rapid, printr-o modificare legislativă constând în creșterea valorii actuale, de aplicare, de 450.000 de lei, a plafonului de TVA 5% ”, declară Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.

În 2020 sunt în derulare proiectul din Șoseaua Viilor, Metropolitan Viilor, cu 200 apartamente, faza II a proiectului Metropolitan Mihai Bravu, cu 81 apartamente, proiectul Metropolitan Berceni, cu 200 apartamente și proiectul ultra-premium Metropolitan Crown Towers, cu 236 apartamente, care înglobează și spații de birouri și comerciale, proiect poziționat în apropierea Parcului Regele Mihai I al României (Herăstrău).

Proiectele rezidențiale Metropolitan Developments, în derulare în 2020

1. Metropolitan Berceni 200 apartamente

   

2. Metropolitan Mihai Bravu faza II, 81 apartamente

     

3. Metropolitan Viilor, 200 apartamente

 

4. Metropolitan Crown Towers, 236 apartamente

     

sursă: Metropolitan Developments

       
         

În paralel, Metropolitan Developments lucrează la demararea altor patru proiecte, pe terenuri proprii sau în asociere, în zonele Aviației, Pipera, Candiano Popescu și Băneasa. 

„Compania Metropolitan Developments este extrem de conectată la cerințele clienților și plănuiește să-și extindă portofoliul cu noi proiecte middle, middle-upper și de lux. Cea mai mare provocare este Metropolitan Crown Towers, un proiect ultra-premium conceput din dorința de a aduce Bucureștiului o nouă clădire-simbol și de a fi un jucător într-o zonă de lux, încă neexploatată la potențialul ei maxim”, completează Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO