Metrorex: Trenurile vor circula la 10 – 12 minute pe Magistrala 2 până la finalul zilei

Ppână la finalul zilei circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10 - 12 minute, a anunțat marți seara Metrorex. Circulația pe această linie de metrou a fost perturbată de marți dimineața, după o degajare de fum în zona stației Piața Romană.
Ion Dobreanu - mar, 24 mai 2022, 17:24
Metrorex: Trenurile vor circula la 10 - 12 minute pe Magistrala 2 până la finalul zilei

„Circulația trenurilor de metrou rămâne reorganizată până când comisia tehnică de specialitate Metrorex -AGIFER va dispune retragerea trenului în depou. Astfel, până la finalul zilei circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: – pe traseul Pipera – Berceni- Pipera se circulă normal, cu excepția distanței dintre stațiile Piața Romană și Piața Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, se arată în anunțul companiei.

Metrorex a informat marți dimineața că la ora 8:42, trenul care pleca din stația de metrou Piața Romană către Berceni a prezentat o defecțiune tehnică cu degajare de fum, la ieșirea din stație. Mecanicul trenului a încercat repornirea trenului în traseu, fapt ce nu a putut fi posibil. Astfel, călătorii au fost debarcați în tunel, după scoaterea tensiunii pe ambele fire, sub supravegherea directă a echipelor de intervenție Metrorex și ISU.

ISU a luat decizia de activare a planului roșu. Călătorii au fost debarcați în siguranță. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară alternativ între Piața Romană și Unirii 2 pe un singur fir. Pe restul magistralei, circulația se desfășoară normal. Circulația trenurilor este reorganizată corespunzător până la retragerea trenului în depou pentru analiză și remediere.

Defecțiunea va fi analizată de către o comisie tehnică de specialitate mixta Metrorex – Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER). Metrorex prezintă scuze călătorilor și îi asigură pe această cale că depune toate eforturile pentru reluarea circulației în condiții normale.

Te-ar mai putea interesa și
BNR: Inflația va continua să crească până la mijlocul trimestrului III
BNR: Inflația va continua să crească până la mijlocul trimestrului III
Rata anuală a inflaţiei va continua să crească până la mijlocul trimestrului III, sub impactul şocurilor pe partea ofertei, dar într-un ritm vizibil încetinit, urcând astfel moderat peste......
ANAF deschide un call-center destinat asitenței contribuabililor în domeniul financiar
ANAF deschide un call-center destinat asitenței contribuabililor în domeniul financiar
Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat miercuri că oferă îndrumare și asistență contribuabililor ...
Patria Bank oferă o dobândă variabilă promoțională cu o marjă fixă de 3,30% la creditele ipotecare în euro
Patria Bank oferă o dobândă variabilă promoțională cu o marjă fixă de 3,30% la creditele ipotecare în euro
Patria Bank anunță o dobândă variabilă promoțională cu o marjă fixă de 3,30% la creditul ipotecar Patria Acasă ...
ANOFM: 39.451 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național
ANOFM: 39.451 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național
Peste 39.400 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional, cele mai multe pentru muncitor necalificat şi lucrător ...