Mina Protocol crește, dar o nouă monedă câștigă atenția investitorilor (P)

Mina Protocol, o platformă blockchain specializată în rularea DApps, alături de token-ul său nativ MINA, a înregistrat o scădere a valorii sale, situându-se acum la 1,26 dolari. Cu toate acestea, în ultima săptămână MINA a crescut cu 13% și cu 42% în ultimele 30 de zile.
Ion Dobreanu - mie, 03 ian. 2024, 10:22
Mina Protocol crește, dar o nouă monedă câștigă atenția investitorilor (P)

Pe data de 19 decembrie, prețul token-ului MINA a început să înregistreze o creștere, fenomen asociat cu relocarea operațiunilor la Geneva. Această mutare strategică a adus oportunități sporite de networking cu comunitatea criptomonedelor locală, crescând sentimentul pozitiv față de monedă.

Și dat fiind performanța pe care MINA Protocol a avut-o în 2023 ca rețea blockchain, este probabil ca MINA să continue să crească în noul an, având potențialul să urce și mai sus în clasamentul criptomonedelor.

Conform graficului, criptomoneda MINA pare să se afle în prezent pe poziția 63, clasificare determinată de capitalizarea de piață relativă. Mai multe semnale indică că această monedă poate acumula mai multe câștiguri.

Cumpără Sponge V2

Semnele de creștere înregistrate de MINA aduc noi speranțe

Media mobilă de 30 de zile continuă să crească peste media mobilă de 200 de zile, indicând că token-ul rămâne într-o fază expansivă și nu arată semne că s-ar termina în curând.

De asemenea, indicele de putere relativă MINA rămâne peste 60, lucru care arată că moneda este supra-cumpărată. Chiar dacă a scăzut recent, nivelul ridicat de RSI arată că momentul său subiacent ar putea ajuta la o recuperare rapidă.

Nivelul de suport MINA a crescut semnificativ de la sfârșitul lunii octombrie, astfel încât este puțin probabil ca scăderile de astăzi să se agraveze. Deși volumul recent de tranzacționare este modest, în jur de 57 de milioane de dolari, acesta reprezintă o creștere de aproape 200% față de începutul lunii.

Pe termen scurt și mediu, perspectivele pentru MINA sunt încurajatoare, sugerând o revenire iminentă. În perspectivă pe termen lung, moneda are potențialul de a progresa în 2024, având în vedere evoluțiile recente.

Noile planuri pentru dezvoltarea monedei MINA

În mod deosebit, săptămâna trecută dezvoltatorii MINA au introdus o actualizare care va face moneda compatibilă cu Ethereum. La fel și pe platforma X, Sebastien Guillemot, principalul dezvoltator al Cardano, a declarat că sentimentul pozitiv pentru Ethereum în 2024 ar însemna dezvoltarea mai multor proiecte din partea MINA.

În special, actualizarea va permite utilizatorilor Ethereum să folosească Mina Protocol, care va implemente metoda zero-knowledge proof pentru a crește viteza și scalabilitatea, ca o rețea de nivel 2 pentru rețeaua Ethereum. Adică, o soluție care va ajuta la propulsarea tranzacțiilor a blockchain-ului respectiv.

Acest lucru ar putea crește semnificativ adoptarea pe termen lung, generând cazuri de utilizare care vor sprijini în cele din urmă prețul Mina Protocol.

Sponge V2 – O nouă criptomonedă alternativă cu un potențial promițător

Chiar dacă MINA pare să ofere perspective atrăgătoare în prezent, aceasta nu reprezintă singura criptomonedă de pe piață pregătită să înregistreze o creștere impresionantă în 2024. Există o serie de token-uri cu potențial înalt, inclusiv o nouă versiune a unei monede care a avut în trecut un succes remarcabil.

Printre acestea se numără Sponge, un token ERC-20 listat inițial în luna mai a acestui an, când a înregistrat o creștere de până la 150%. Token-ul se pregătește să lanseze o versiune inovativă, prezentând un nou model de miză și un joc P2E, oferind investitorilor o experiență de joc pentru a obține câștiguri.

Deși nu s-au publicat atât de multe detalii despre jocul P2E, acesta va oferi utilizatorilor posibilitatea de a câștiga token-uri Sponge V2. Acest lucru se va întâmpla în funcție de poziția lor într-un clasament global al jucătorilor.

După ce au fost obținute sau achiziționate, utilizatorii pot să mizeze token-urile Sponge V2. Aceștia vor beneficia de un câștig potențial de până la 40% APY. Condiția este să-și blocheze token-urile pentru o perioadă maximă de patru ani.

În timp ce Sponge V2 nu a fost lansat oficial, deținătorii de Sponge V1 pot începe să-și revendice Sponge V2 mizând pe token-urile V1 existente. Investitorii pot accesa site-ului oficial al Sponge, iar cei care mizează vor primi Sponge V2 într-un raport de 1:1.

Se preconizează că noul token va deveni funcțional în primul trimestru al anului viitor, având potențialul de a depăși performanțele predecesorului său.

Cumpără Sponge V2

Te-ar mai putea interesa și
Roşeanu, despre cele 62 de trenuri contractate de la producătorul polonez PESA: Suntem în aşteptarea motivaţiei Curţii;este prematur să ne pronunţăm despre anulări sau neanulări
Roşeanu, despre cele 62 de trenuri contractate de la producătorul polonez PESA: Suntem în aşteptarea motivaţiei Curţii;este ...
Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) aşteaptă motivarea Curţii de Apel în privinţa admiterii contestaţiei depuse de Alstom Transport la contractul semnat de ARF cu producătorul polonez......
Rata șomajului în România a ajuns până la 3,14%, la sfârșitul lunii martie
Rata șomajului în România a ajuns până la 3,14%, la sfârșitul lunii martie
Rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost de 3,14%, la sfârşitul lunii martie 2024, în creştere de la 3,06% ...
Nou record pe minus. Prețul spot al energiei electrice ajunge duminică la cel mai mare nivel negativ din istoria pieței românești: minus 65 de euro/MWh
Nou record pe minus. Prețul spot al energiei electrice ajunge duminică la cel mai mare nivel negativ din istoria pieței ...
Prețul spot al energiei electrce tranzacționate sâmbătă cu livrare duminică la miezul zilei este din nou negativ în ...
Cutremur cu magnitudinea 6,5 în largul Indoneziei
Cutremur cu magnitudinea 6,5 în largul Indoneziei
Un cutremur cu magnitudinea 6,5 pe scara Richter s-a produs sâmbătă în largul coastei insulei indoneziene Java, a anunţat ...