1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Ministerul Dezvoltării cumpără 13 tramvaie bidirecționale pentru Reșita cu 25 de milioane de euro (VIDEO)

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat joi, 17 ianuarie, licitația pentru achiziția a 13 tramvaie bidirecționale destinate transportului public din Reșita. Valoarea contractului este estimată la 118,97 milioane de lei (25 milioane de euro), adică 1,9 milioane de euro bucata.

17 ian, 2019 | | ECONOMICA.net

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de minim 92 locuri, respectiv 6 persoane/mp, din care minim 28 pe scaune fixe, nerabatabile, conform Caietului de Sarcini.

Garanția funcționării tramvaielor va fi de minim 350.000 km sau minim 5 ani, de la data punerii în exploatare. 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 februarie, acestea urmând să fie evaluate până pe 20 august, conform anunțului publicat joi în sistemul electronic de achiziții publice.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operational Regional - POR.

Achiziția se realizează în conformitate cu protocolul de asociere dintre Municipiul Reșita şi Ministerul Dezvolării Regionale şi Administraţiei Publice şi HCL 269/27.07.2018 a Consiliului Local Reşita.

Presa locală a publicat în vara anului trecut imagini cu modernizarea transportului cu tramvaiul în Reșița. Tramvaiele vor avea uși pe ambele părți.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO