1EUR = 4.7352 RON | Bucureşti 32 º

Companii

Ministerul pentru Mediul de Afaceri vrea să achiziţioneze servicii privind participarea firmelor la târguri internaţionale

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) organizează o licitaţie în vederea achiziţiei de servicii pentru organizarea participării agenţilor economici la o serie de târguri internaţionale, programate în lunile octombrie şi noiembrie în Tokyo, Dusseldorf, Paris şi Hong Kong, reiese din anunţul de participare postat, marţi, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

01 aug, 2017 | Agerpres

Conform sursei citate, operatorii economici înregistraţi au posibilitatea de a selecta anunţul în vederea primirii de notificări privind evenimentele acestei proceduri de achiziţie publică. Anunţul corespunde unei proceduri de licitaţie deschisă sau restrânsă care se va desfăşura prin mijloace electronice.

Achiziţia de servicii se referă la organizarea participării agenţilor economici la: Târgul Internaţional Fashion World Tokyo, Târgul Internaţional VISCOM Dusseldorf, Târgul Internaţional BATIMAT Paris şi Târgul Internaţional Wine & Spirits Hong Kong.

Caietul de sarcini şi documentele suplimentare, inclusiv documentele pentru dialogul competitiv şi sistemul de achiziţie dinamic, pot fi obţinute de la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. De asemenea, ofertele sau solicitările de participare trebuie transmise tot pe adresa ministerului de resort.

Durata contractului/acordului cadru va fi de şase luni, începând de la data atribuirii acestuia, iar finanţarea şi plata serviciilor se vor face din bugetul de stat.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 23 august 2017, ora 16:00, în timp ce ofertele sau cererile de participare pot fi transmise până cel târziu pe 31 august 2017, ora 16:00.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO