1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

News

UPDATE: Cioloş anunţă remanierea miniştrilor Adrian Curaj, M. Bostan şi D. Stoenescu. Ministrul Transporturilor a demisionat

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, şi-a dat demisia, au declarat, marţi, pentru Agerpres, reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor. 

05 iul, 2016 | Agerpres
(update 05 iul, 2016 20:49) Propunerile premierului către președintele Iohannis pentru noi miniștrii
Propunerile premierului către președintele Iohannis pentru noi miniștrii sunt: Mircea Dumitru - rector Universității București la Educație, Sorin Bușe la Transporturi (a lucrat la Renault), Maria Ligor (fost ambasador al României în Canada și Spania) la Departamentul Românilor de Pretutindeni și un intermiat de câteva săptămâni la Comunicații, respectiv pe Dragoș Tudoran, șeful Cancelariei.
(update 05 iul, 2016 18:40) Cioloş: L-am informat pe Iohannis despre schimbările din Guvern; a fost de acord
Premierul Dacian Cioloş a precizat marţi că l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis asupra schimbărilor pe care le-a făcut în Guvern, fiind remaniaţi patru miniştri, şi a adăugat că şeful statului a fost de acord.


"L-am informat pe domnul preşedinte. Ştiţi că noi ne vedem în fiecare luni şi trecem în revistă diferitele subiecte, activităţi ale Guvernului. I-am comunicat intenţia mea de a face aceste schimbări, intenţie cu care a fost de acord. N-am avut până acum niciodată nicio problemă din partea domnului preşedinte legat de decizii pe care eu le-am luat cu revocarea unor miniştri sau de numiri ale unor miniştri. Aşa cum a fost de la început, de când am format echipa guvernamentală, domnul preşedinte a fost întotdeauna foarte deschis şi a respectat deciziile pe care le-am luat", a spus Cioloş la Palatul Victoria.
(update 05 iul, 2016 18:06) Cioloş anunţă remanierea miniştrilor Adrian Curaj, M. Bostan şi D. Stoenescu
Ministrul Comunicaţiilor-Marius Bostan, Educaţiei-Adrian Curaj şi ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demişi, a anunţat premierul Dacian Cioloş, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagră, a demisionat.

Mai mulţi membri ai cabinetului Cioloş urmează să fie remaniaţi, un anunţ în acest sens urmând să fie făcut în cursul zilei de marţi, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Printre cei vizaţi se află miniştrii Comunicaţiilor - Marius Bostan, Educaţiei - Adrian Curaj şi ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni - Dan Stoenescu, anunță Mediafax.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO