Moneda SPONGE revine pe piaţa crypto într-o nouă versiune inovativă (P)

Pe piața criptomonedelor a apărut noua variantă a renumitei monedei SPONGE, care promite să ofere randamente mai mari investitorilor și să integreze în ecosistemul proiectului un plus de utilitate.
Ion Dobreanu - mie, 27 dec. 2023, 15:16
Moneda SPONGE revine pe piaţa crypto într-o nouă versiune inovativă (P)

Este vorba despre Sponge V2, o versiune mult mai îmbunătățită și mai inovativă a monedei SPONGE.

Dacă să aruncăm o privire în trecut, vom observa că în perioada pieței bear când Sponge V1 a fost lansată, moneda a reușit să ajungă la o capitalizare de piață de aproape 100 de milioane de dolari. Mai mult, pentru investitorii timpurii, Sponge a reprezentat o investiție profitabilă.

Cu peste 13.000 de deținători și listată pe unele dintre cele mai importante platforme de schimb, interesul pentru această monedă a explodat considerabil. În doar câteva săptămâni comunitatea din mediul online a ajuns la 30.000 de urmăritori. În plus, campania de airdrop a fost desfășurată cu succes, distribuind token-uri în valoare de aproximativ 100.000 de dolari.

Sponge V2 – O abordare neconvențională

Sponge V2 anunță o transformare inovativă pentru faimosul său token Sponge, introducând o nouă metodă de achiziționare – Stake to Bridge. Token-ul nu are o pre-vânzare, ci oferă în schimb două metode de obținere:

  • Cumpărarea și mizarea token-urilor Sponge V1: Utilizând funcția de cumpărare disponibilă pe site-ul web Sponge.vip, investitorii pot achiziționa și miza Sponge V1. Această abordare oferă oportunitatea de a intra în posesia monedei V2 prin intermediul V1.
  • Mizarea token-urilor Sponge V1 deținute: Pe site-ul web, deținătorii de token-uri Sponge V1 pot începe miza. Un aspect important de menționat este că, atât timp cât utilizatorii investesc un număr mai mare de token-uri V1 pentru o perioadă mai lungă, aceștia vor acumula un număr mai mare de Sponge V2.

Cumpără Sponge V2

Caracteristicile token-ului Sponge V2

Intrarea în era SPONGEV2 este marcată de o lansare cu totul unică, în care token-ul poate fi obținut exclusiv prin intermediul SPONGE. Iată mai multe detalii despre această lansare:

  • SPONGEV2 se obține doar prin achiziționarea și mizarea $SPONGE.
  • Investitorii primesc un bonus suplimentar de SPONGEV2 atunci când cumpără și mizează SPONGE.
  • Token-urile SPONGE mizate sunt blocate ireversibil.
  • Investitorii pot păstra token-urile SPONGE mizate pentru a crește recompensele pe parcursul a 4 ani, începând cu un randament anual minim de 40%.

Foaia de parcurs – etapele importante ale Sponge V2

Foaia de parcurs a proiectului Sponge se distinge printr-o abordare bine planificată și structurată pentru evoluția acestuia, împărțind procesul în trei etape importante:

  • Etapa 1: lansarea mecanismului de miză, cumpărarea și primirea bonusurilor pentru miză, echipa va începe să se documenteze în privința jocului Sponge.
  • Etapa 2: revendicarea și listarea token-urilor SPONGEV2, dezvoltarea jocului Sponge. De asemenea, proiectul își propune să atingă obiectivul de 10.000 de deținători.
  • Etapa 3: listarea pe schimburile de criptomonede de nivel 1, lansarea aplicației Sponge Game, atingerea unei capitalizări de piață de 100 milioane de dolari.

Mecanismul de miză Sponge V2 – randamente mai mari

Procesul de transformare a token-urilor V1 în cele V2 în cadrul fondului de miză V2 este realizat pe un mecanism unic. Fiecare token V1 depus în fondul de miză V2 asigură o sumă echivalentă în token-uri V2, iar câștigurile sunt determinate de randamentul anual variabil (APY).

Este esențial să rețineți că token-urile V1 mizate vor fi sigilate permanent, reprezentând o tranziție decisivă de la susținerea token-urilor V1 după lansarea Sponge V2. Această măsură contribuie la stabilitatea ecosistemului.

Inovația continuă cu introducerea unei funcții Play-to-Earn în cadrul Sponge V2. Echipa proiectului intenționează să dezvolte un joc captivant, aducând token-ului un plus de utilitate. Jucătorii vor avea oportunitatea să câștige token-uri SPONGEV2 prin participare activă și prin obținerea unui loc în clasament. Jocul va fi disponibil în două versiuni: una gratuită și una cu abonament.

În acest mod, jucătorii pot alege să se bucure de experiența jocului doar pentru distracție sau să investească SPONGEV2 pentru a câștiga mai multe credite de joc. Pentru a obține token-uri V2 suplimentare, utilizatorii au posibilitatea să cumpere sau să mizeze SPONGE prin intermediul widget-ului disponibil pe Sponge.vip. Odată ce token-urile sunt mizate, aceștia au șansa să-și maximizeze câștigurile în token-uri Sponge V2.

Concluzii

Odată cu debutul Sponge V2, populara monedă meme SPONGE va începe o nouă eră în spațiul crypto. Acest lucru se datorează interesului echipei de a duce moneda la noi înălțimi și de a oferi o șansă investitorilor care au ratat ascensiunea din mai, 2023. De data aceasta, noua versiune este și mai promițătoare.

Implementarea unei utilități, implicarea în miză și dezvoltarea jocului P2E promovate de echipă, îl plasează pe Sponge V2 ca pe un proiect demn de luat în vizorul unei investiții profitabile. Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile și actualizările, vă recomandăm să urmăriți pagina proiectului de pe rețelele de socializare.

Cumpără Sponge V2

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde pentru ajutorul de restructurare. ...
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Prim-ministrul Scoţiei, Humza Yousaf, a demisionat luni după ce nu a reuşit să obţină suficient sprijin pentru a supravieţui ...
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat la toate provocările”
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat ...
GreenPoint Management, companie care implementează obligațiile privind răspunderea extinsă a producătorilor în domeniul ...
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state ...