My Fair MacBook Air. O poveste despre eleganță și putere

A promis că nu va cântări niciodată mai mult de 46 de kilograme. Și toată viața și-a respectat promisiunea. Subțire, rafinată, cu simțul umorului și chef de joacă. O prezență strălucitoare și plină de grație. Personaj memorabil în “My Fair Lady”, Audrey Hepburn este un simbol al frumuseții delicate și al eleganței fără vârstă.  
Economica.net - lun, 19 mai 2014, 08:15
My Fair MacBook Air. O poveste despre eleganță și putere

Dacă ar fi să căutăm în lumea computerelor un astfel de simbol al eleganței, MacBook Air este primul care s-ar potrivi descrierii. Ne place pentru că este subțire, ușor (puțin peste 1 kg), cu un design inspirat parcă dintr-o călătorie în viitor. Dar este, în același timp, puternic. Perfect adaptat pentru o lume în continuă mișcare. Iată câteva dintre caracteristicile sale cele mai importante:

Până la 12 ore de autonomie a bateriei
Autonomia bateriei ajunge până la 12 ore în cazul modelelor de 13-inch, respectiv până la 9 ore, în cazul celor de 11-inch. Astfel că, de la prima cafea a zilei și până la ultima pagină citită înainte de culcare, te poți bucura de libertate totală.

Procesoare puternice
Cele doua noi versiuni ale popularului notebook Apple sunt dotate cu procesoare Intel Core i5 de generația a patra, care funcţionează cu sistemul de operare OS X Mavericks. De la editarea de imagini și până la navigarea pe internet totul de întâmplă foarte rapid, cu un consum minim de energie.

Aplicații care te ajută să lucrezi, dar și să te joci
Fiecare Mac nou vine echipat cu o serie de aplicații (iPhoto, iMovie, GarageBand, Keynote etc) care îți oferă șansa de a deveni creativ din prima clipă în care l-ai deschis.

Pornește aproape instant și îți oferă acces rapid la date
Datorită memoriei flash, MacBook Air este nu doar mult mai ușor decât notebook-urile tradiționale, dar oferă și un acces mai rapid la date. Imediat ce l-ai pornit, este gata de acțiune. Și chiar dupa ce a fost o lună în “standby”, ecranul său prinde viață.

Sentimentul special că ai de-a face cu un Mac
Utilizatorii de Mac știu. Întotdeauna e vorba de ceva în plus pe lângă tehnologia care îi asigură performanțele speciale. Este un stil unic, elegant, intuitiv, o experiență excepțională pe care numai când folosești un Mac o vei încerca. În plus, datorită iCloud-ului, ai posibilitatea să îl conectezi automat cu un iPhone, iPad sau iPod touch, avand tot timpul acces la orice tip de conținut ai nevoie, de pe oricare dintre dispozitivele folosite.

Dacă îți dorești un MacBook Air, vino pe Okazii.ro!  Aici poți să găsești cea mai bună ofertă pentru tine, la un preț începând de la 3500 de lei.

Iar dacă te numeri printre fanii Mac, s-ar putea să te intereseze și ofertele pentru MacBook Pro Retina, începând de la 4300 de lei sau pentru MacBook Pro, de la 3200 de lei. Iar pe lângă diversitatea ofertelor și prețurile accesibile, în calitate de cumpărător beneficiezi și de alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garanția de Livrare sau posibilitatea de a cumpăra numai de la vânzători cu un profesionalism dovedit.

Te-ar mai putea interesa și
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței, care se alătură președintelui autorității, Bogdan Chirițoiu, și vicepreședintelui Dan Pascu, informează instituția prin......
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis astăzi către Agenţia Naţională pentru Achiziţii ...
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut mai devreme în acest an. Suntem încă în aprilie, în timp ce o faimoasă ...
Hisky le oferă reduceri la biletele de avion românilor care își reînnoiesc viza pentru Statele Unite ale Americii
Hisky le oferă reduceri la biletele de avion românilor care își reînnoiesc viza pentru Statele Unite ale Americii
Transportatorul aerian HiSky anunță că se alătură campaniei de includere a țării noastre în programul Visa Waiver, ...