1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

NEPI Rockcastle investeşte 100 de milioane de euro în mallul Festival din Sibiu

NEPI Rockcastle, care a cumpărat 2016 centrul comercial Sibiu Shopping City cu 100 de milioane de euro, investeşte alte 100 de milioane de euro în al doilea mall din oraş. 

30 aug, 2018 | | ECONOMICA.net

După ce în februarie anul acesta a cumpărat terenul şi proiectul mallului Festival din Sibiu de la o companie deţinută de familia Tănăsoiu cu 21 de milioane de euro, NEPI Rockcastle va dechide centrul comecial la sfârşitul anului viitor, în urma unei investiţii totale de 100 de milioane de euro

Noul mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 42.200 mp şi se construieşte pe terenul fostei fabrici Simerom din apropierea gării din Sibiu. Printre chiriaşi se numără CineGold, Inditex (Zara, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius), Kaufland, cu primul magazin deschis într-un mall, şi New Yorker.

Tot anul viitor vor fi finaalizate şi lucrările la extensia de 9.600 de mp a Shopping City Sibiu, cumpărat în 2016 de NEPI Rockcastle de la Argo, cu 100 de milioane de euro.  

Mallul are o suprafaţă închiriabilă de 79.100 mp şi este singurul din oraş. Cu ancore precum Auchan, Carrefour, şi Leroy Merlin, mallul găzduieşte magazinele unor branduri internaţionale cum ar f Altex, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Flanco, H&M, KFC. 

Cu un portofoliu de centre comerciale în valoare de 5,3 miliarde de euro în România, Polonia şi ţările din regiune, NEPI Rockcastle a realizat în primele şase luni din acest un profit după taxe de 149 milioane de euro. 

În România, dezvoltatorul va mai deschide la sfârşitul acestui an un mall în Satu Mare şi se lucrează la obţinerea autorizaţiilor pentru mallul din Tîrgu Mureş. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO