1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Noi măsuri de precauție la Kaufland. Montează geamuri de protecție la case și vor restricționa accesul clienților în magazine, dacă este nevoie

Pentru a limita răspândirea noului coronavirus, casierii de la Kaufland vor fi protejați de geamuri din plexiglas ce vor fi monatate la casele de marcat din toate hypermarketurile. De asemenea, dacă este cazul, magazinele vor permite accesul clienților doar în grupuri restrânse.

18 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Retailerul german Kaufland, cel mai mare jucător pe piața comerțului alimentar din  România, anunță noi măsuri de siguranță în contextul evoluției epidemiei de coronavirus. Compania a început instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară, cu prioritate în orașele în care sunt mai multe cazuri de Covid-19. De asemena, în anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane. Retailerul spune însă că are suficiente stocuri datorită livrărilor zilnice și că nu își va închide magazinele.

"Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință. Pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanța de siguranță. De asemenea, sunt dezinfectate toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc) precum și spațiile comune (toalete, scări rulante etc)", mai anunță retailerul.

Totodată, toate magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit, atât pentru clienți, cât și pentru angajați. La toalete există săpun ce conține dezinfectant.

"Pe lângă acestea, o măsură de protecție este și responsabilizarea clienților", mai spune retailerul care recomandă clienților:

- să aibă un comportament responsabil în acest context și să aibă grijă la cei din jur;
- să cumpere responsabil și să evite risipa alimentară;
- să vină neînsoțiți la cumpărături;
- să respecte regulile de prevenție și igienă;
- să folosească dezinfectantul de mâini de la intrarea din magazine;
- să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru;
- să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul, în locul bancnotelor

Kaufland a creat și o linie telefonică specială dedicată lor, pentru a susține informarea corectă și completă.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO