1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Noua investiţie imobiliară a lui Ţiriac din centrul Bucureştiului

Firma Global East European Investment, deţinută îndirect de omul de afaceri Ion Ţiriac, pregăteşte terenul din apropierea Pieţei Victoriei pentru un turn de birouri. Compania are autorizaţie de construcţie încă de anul trecut, însă la mijlocul acestei luni a început amenajarea şantierului și demararea primelor lucrări.  

 

30 iul, 2018 | | ECONOMICA.net
După ani de amânări, omul de afaceri Ion Ţiriac investeşte din nou în imobiliare. O firmă din cadrul grupului are autorizaţie de construcţie şi pregăteşte terenul pentru un turn de birouri de 12 etaje în apropiere de Piaţa Victoriei din Capitală. 
 
Contactaţi de ECONOMICA.NET, reprezentanţii Ţiriac Imobiliare nu au vrut să ofere pentru moment detalii despre investiţie, suprafaţa închiriabilă sau dacă au fost semante pre-contracte de închiriere. 
 
Noul proiect imobiliar dezvoltat de compania omului de afaceri Ion Ţiriac se află însă în oferta brokerilor pentru închiriere, la o chirie de 19 euro/mp, potrivit celor de la Crosspoint. Turnul va avea cinci subsoluri şi va fi înalt de 12 etaje, cu 260 de locuri de parcare. Imobilul urmează să fie finalizat în trimestrul III din 2020. 
 
În trecut, foşti executivi ai companiei anunţau că turnul de pe Buzeşti va avea o suprafaţă închiriabilă de 18.000 de mp şi că se vor investi 30 de milioane de euro. 
 
În urmă cu patru ani, compania obţinuse autorizaţia de construcţie, însă proiectul a fost pus pe hold şi nu s-a mai construit nimic. 
 
Firma East Global European Investment este deţinută de Weybridge Property SRL (49,9%), Weybridge Holdings Limited (40%) şi Weybridge Real Estate SRL (9,99%). 
 
Omul de afaceri Ion Ţiriac a investit în proiectul rezidenţial Stejarii, dar şi în proiectul Residenz din Chitila.
 
Fostul tenismen este cel mai bogat român, cu o avere estimată la 1,7 - 1,8 miliarde de euro de revista Capital în top 300 cei mai bogați români. Cei mai mulți bani îi face din auto, asigurări, energie, dar și din sport.  
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO