Noul token $MEME explodează pe platforma de lansare Binance – ar putea fi următorul Meme Kombat? (P)

Memecoin ($MEME), noul token din spatele proiectului Memeland Web3 al 9Gag, a strâns 10 milioane de dolari în perioada de pre-vânzare. Și asta chiar înainte de o înregistrare masivă pe Binance Launchpool.
Ion Dobreanu - mie, 01 nov. 2023, 13:31
Noul token $MEME explodează pe platforma de lansare Binance – ar putea fi următorul Meme Kombat? (P)

Prin urmare, instituționaliștii își pun următoarea întrebare: ar putea merge Meme Kombat pe urmele Memecoin?

Succesul răsunător al pre-vânzării meme-coin-ului a dus la alocarea a 11% din oferta sa de 69.000.000.000 de token-uri. Pre-vânzarea a reușit să adune 10 milioane de dolari în doar 42 de minute.

Acum listat pe Binance Launchpool, $MEME pare pregătit pentru succes. Binance a anunțat într-adevăr o ofertă specială de lichiditate. Acest lucru va face posibilă distribuirea a 1.380.000.000 de tokenuri suplimentare (18% din aprovizionare).

Cu toate acestea, în mijlocul acestui nou hype, mulți cred că o altă pre-vânzare emergentă – Meme Kombat – ar putea fi urmată de mai mult succes.

Pe măsură ce isteria $MEME mătură piețele de criptomonede, pre-vânzarea $MK a lui Meme Kombat adună peste $800.000

Meme Kombat ($MK) caută să zguduie sectorul GameFi în plină expansiune. De fapt, noua sa ofertă va vedea comunitățile cripto rivale concurând în bătălii de miză la nivel înalt.
Pre-vânzarea Meme Kombat a atins $873.749 din suma de 1 milion de dolari alocată pentru prima etapă a acesteia. Cu doar 13% din aprovizionarea din faza 1 rămasă, investitorii se grăbesc procure acum tokenul la un preț de doar $0.1667.

Nu ratați această oportunitate! Într-adevăr, prețul $MK este de așteptat să crească cu 10%, până la $0.183 în timpul fazei 2 a pre-vânzării.

Cumpără Meme Kombat

Cum funcționează pariurile automate în cadrul bătăliilor Meme Kombat?

Bazându-se pe puterea blockchain-ului, Meme Kombat este o inovație GameFi cu noi bătălii automate în care jucătorii concurează într-o arenă construită prin implementări realizate de AI de nouă generație.
Sezonul 1 al Meme Kombat vă va permite să luptați cu 11 personaje meme diferite: Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge și Wojak (și multe altele pentru Sezonul 2, planificat să fie lansat la sfârșitul acestui an).

Devenind un deținător de token $MK, poți deveni apoi un participant activ, mizându-ți tokenurile și pariând pe rezultatul bătăliilor.

În plus, ecosistemul Meme Kombat introduce mai multe mecanisme pentru implicarea jucătorilor, precum pariurile directe pe bătălii chiar și cu personaje, funcțiile PvP și PvGame. Iar rezultatele jocurilor sunt apoi susținute în mod transparent prin contracte inteligente blockchain.

Meme Kombat oferă profituri mari pentru investitorii individuali – Aici ai șansa să-ți capitalizezi investițiile!

Platforma Meme Kombat oferă deținătorilor de $MK miza la 112%, o dobândă anuală deosebit de ridicată.

Cu 30% din totalul de tokenuri emise alocate pentru recompense în urma luptelor șipariurilor, sprijinul și implicarea în ecosistemul Meme Kombat se traduc în recompense tangibile.

Platforma este un refugiu pentru cei care doresc să-și maximizeze câștigurile prin pariuri strategice.

Meme Kombat oferă investitorilor cu amănuntul diverse opțiuni de pariere și funcții de pariuri live. Acestea se bazează pe analize perspicace și pe cunoștințele fiecărui jucător despre aceeași arenă de joc.

Pentru a urmări evoluția Meme Kombat puteți accesa X (fostul Twitter) sau Telegram.

Cumpără Meme Kombat

Marketingul viral de neoprit al Meme Kombat ar putea spori interesul Binance pe viitor

Meme Kombat revoluționează lumea meme-oin-urilor, captând inimi și portofele cu marketingul său viral de neegalat. Experiența sa unică de joc și volumul de pre-vânzare în creștere rapidă al lui $MK este probabil să atragă atenția Binance, după succesul $MEME de la 9Gag.

Proiectul a fost prezentat de site-uri importante de știri cripto precum Cointelegraph, Coinpedia și BeInCrypto. Despre Meme Kombat s-a vorbit chiar și pe site-uri de jocuri precum Game is Hard.

Elita cripto de pe YouTube a observat și ea expansiunea rapidă a Meme Kombat iar Joe Parys îl plasează pe Meme Kombat în „Top 5 meme-coin-uri pentru 2024”.

Michael Wrubel și canalul No Bs Crypto sunt, de asemenea, în joc. De fapt, ei evidențiază potențialul Meme Kombat nu doar de a participa la piață, ci și de a o domina și de a inova.

La rândul său, JacobCryptoBury, care a evaluat pre-vânzarea, a investit 1.000 de dolari această platformă, menționând că crede în potențialul Meme Kombat, care ar putea returna de 100 de ori investiția inițială a cumpărătorilor din perioada de pre-vânzare.

Platforma se pregătește să vadă 11 personaje meme înfruntându-se în sezonul 1. Proiectul are o strategie de marketing solidă gata să propulseze Meme Kombat spre succes viral. În plus, potențialul său de creștere este enorm. În cele din urmă, rețineți că o înregistrare în Binance Launchpool și performanța acestuia ar putea face din acest ecosistem o oportunitate uriașă.

Nu rata următorul lucru important din GameFi. Revendica-ți locul în arena Meme Kombat, câștigă recompense pasive și alătură-te unei comunități care va revoluționa lumea criptomonedelor.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...