1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

News

Numărul de decese cauzate de noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 82

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că incă două persoane și-au pierdut viață în România ca urmare a infectării cu noul coronavirus, astfel că numărul total al persoanelor decedate până în prezent ajungând la 82.

31 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Cele două victime sunt bărbați, prima având 70 de ani și fiind din județul Sibiu, iar cea de a doua tot un bărbat de 70 de ani din judeţul Mureş.

Bărbatul din Sibiu a fost internat în 26 martie la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Sibiu. El a murit luni, iar marţi a fost confirmat cu noul coronavirus. Avea insuficienţă renală cronică cu dializă şi boală cardiovasculară.

A fost contact cu soţia (deces COVID numărul 51). Împreună au fost în urmă cu aproximativ trei săptămâni în Turcia pentru tratament.

Pentru bărbatul din judeţul Mureş s-a solicitat ambulanţa în dimineaţa zilei de marţi. A fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Mureş, transferat la Spitalul Clinic - Secţia Boli Infecţioase, iar după prânz starea de sănătate s-a deteriorat. A murit marţi după prânz. Tot marţi a fost confirmat cu coronavirus, precizează autorităţile.

În cartierul unde locuieşte este confirmat un alt caz COVID-19. Anchetă epidemiologică este în curs.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO