1EUR = 4.8246 RON | Bucureşti 11 º

Companii

O asociere din care face parte şi Condmag Braşov a semnat cu Romgaz un contract de 58 milioane lei

Firmele Sutech Mediaş, Condmag Braşov (COMI) şi Inspet Ploieşti vor încasa de la producătorul de gaze naturale Romgaz Mediaş suma de 58,4 milioane lei (13,1 milioane euro) plus TVA pentru construcţia unei staţii de comprimare a gazelor la Roman.

09 aug, 2013 | Mediafax

Cotele de participare la execuţia lucrării vor fi stabilite după semnarea contractului cu autoritatea contractantă, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Condmag Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Condmag a anunţat săptămâna trecută că va executa împreună cu Trustul de Instalaţii şi Construcţii şi Gazproiect lucări de reparaţii la o conductă de gaze operată de Transgaz, pentru 21,8 milioane lei (aproximativ 5 milioane euro).

La mijlocul lunii iulie, Condmag a anunţat că împreună cu Inspet va construi Romgaz o instalaţie de comprimare şi uscare a gazelor în judeţul Mureş, pentru care cei doi constructori vor încasa 237,5 milioane de lei (53,5 milioane euro).

Inspet Ploieşti este specializată în construcţia şi întreţinerea echipamentelor de petrol şi gaze. Firma este deţinută de 227 de acţionari persoane fizice, potrivit datelor Registrului Comerţului.

Condmag are ca obiect de activitate construcţia de conducte magistrale de gaze, petrol şi apă, şi este controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean.

Condmag a încheiat primul trimestru cu venituri de 17,7 milioane lei (4 milioane euro), în creştere cu 13%, iar pierderile au coborât cu aproape 9%, la 6,5 milioane lei (1,5 milioane euro).

Romgaz Mediaş este unul dintre cei doi mari producători de gaze din România şi este controlat de stat, prin Ministerul Economiei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO