O florărie online a lansat un aranjament de 6.200 de euro. VEZI CUM ARATĂ

FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianți online de flori de pe piața locală estimează că aproximativ 60% din totalul vânzărilor realizate cu ocazia zilei de 14 februarie sunt aranjamente florale deosebite, în timp ce restul sunt buchete clasice, însă de o calitate superioară.
Economica.net - lun, 11 feb. 2013, 09:20
O florărie online a lansat un aranjament de 6.200 de euro. VEZI CUM ARATĂ

Pentru cei care însă vor să ofere un cadou memorabil, florăria online le-a pregătit aranjamente de trandafiri 3D cu o înălţime de 180 cm.

“Acest produs este unul deosebit, reflectat și în prețul său – 27.500 lei (circa 6.200 euro). Ne așteptăm totuși ca acesta să fie cumpărat de cel puțin doi clienți”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

În colecția de Ziua Îndrăgostiților din acest an se mai regăsesc și aranjamente florale în inimi, coșuri de flori sau cu ceaiuri, cosmetice și ciocolată. De asemenea, peste 80% dintre produsele comercializate pe FlorideLux.ro cu această ocazie au și un cadou lângă ele, ce constă fie într-o cutie de praline belgiene, fie în ceaiuri sau cosmetice deosebite.

“Oferim cadou și un ursuleț de pluș la fiecare comandă pe care o primim în această perioadă, iar pentru comenzile mai mari de 200 de lei dăruim clienților noștri și o sticlă de vin din Franța”, a adăugat Dosinescu.

Vânzările de anul acesta realizate de florăria online cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day vor atinge suma de 15.000 de euro. Acestea reprezintă circa 20% din valoarea comenzilor realizate în lunile de iarnă, după cum a menționat reprezentantul companiei.

Referitor la comportamentul de achiziție al românilor de Ziua Îndrăgostiților, CEO-ul magazinului online de flori spune că aceștia au început să se gândească din timp la această sărbătoare. Ca urmare a campaniilor puternice de marketing care promovează ziua de 14 februarie, pe site-ul FlorideLux.ro au fost plasate câteva comenzi chiar din 2012.

Un factor care a contribuit la acest lucru este și faptul că florăria online apelează, înainte de fiecare sărbătoare importantă, la o strategie de motivare a clienților prin campanii de discount-uri oferite comenzilor timpurii.

Te-ar mai putea interesa și
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă este afectată de secetă pedologică moderată şi puternică în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia, precum şi local în estul şi sudul Transilvaniei, potrivit......
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare ...
Retailerii francezi vor trebui să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere ...
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
Banca Centrală Europeană urmează să ordone grupului bancar italian UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia, pe ...