O nouă apariție în lumea criptomonedelor strânge 500 mii USD în doar câteva zile

Shiba Shootout este noul memecoin care se pare că a reușit să cucerească pasionații de criptomonede meme creative și promițătoare. Fiind doar în perioada de pre-vânzare, a adunat aproape 500 de mii de dolari, iar experții crypto presupun o potențială creștere semnificativă pentru proiectul cu un șerif Shiba ca mascotă.
Ion Dobreanu - mar, 09 iul. 2024, 16:17
O nouă apariție în lumea criptomonedelor strânge 500 mii USD în doar câteva zile

CUMPĂRĂ SHIBA SHOOTOUT

Piața se învârte în jurul proiectelor cu câini pe interfață, acestea fiind considerate unele dintre cele mai atrăgătoare și virale criptomonede din categoria cum să faci bani. Dezvoltatorii memecoin-ului Shiba Shootout au acceptat provocarea și au creat o mascotă pe care dorești să o analizezi în continuu. Câinele Shiba Inu, într-un context de prerie, nu este unicul detaliu incitant în acest proiect. Care sunt motivele adevărate ale extazului în jurul Shiba Shootout?

Ce trebuie să cunoască investitorii despre Shiba Shootout

Shiba Shootout este mai mult decât un simplu proiect crypto care te poate îndruma cum să faci bani. Acesta deține o bază mult mai vastă și captivantă. Platforma combină camaraderia, concurența și creativitatea într-o singură criptomonedă. Shiba Shootout poate fi și un ghid de cum să faci bani, fiind deținătorul unui memecoin viral. Cu personaje ca Ofițerul Shiba și Lunetiștii Shiba, memecoin-ul oferă o experiență unică pentru entuziaștii crypto.

Înfățișarea mascotei criptomonedei a atras un număr considerabil de investitori într-o perioadă relativ scurtă. Acest fenomen este cunoscut memecoin-urilor cu câini cu pălării. Pare absurd, însă DogWifHat este un alt exemplu al unei platforme considerate creative și atrăgătoare doar din simplul fapt al prezenței unei pălării. Investitorii au achiziționat tokenuri anume pentru acest detaliu, la prima vedere autentic.

Totuși, hype-ul din jurul proiectului a crescut pe măsură ce criptomoneda s-a prezentat ca fiind una cu utilitate. Shiba Shootout nu se bazează numai pe susținerea comunității, dar oferă și multe recompense deținătorilor tokenurilor. La acest subiect se aseamănă cu proiectul Floki.

Shiba Shootout  oferă mai multe oportunități pentru investitori. Aceștia pot fi remunerați dacă își invită prietenii în proiect. De asemenea, pentru partajarea celor mai bune povești la focul de tabără, utilizatorii vor primi adițional tokenuri $SHIBASHOOT.

Indicii tokenomics sunt esențiali pentru a te informa cum să faci bani. Pentru mizare, proiectul oferă, de asemenea, recompense generoase. Pentru procesul de staking s-au alocat 20% din numărul total de tokenuri valabile în acest proiect. Această cantitate este egală cu 440 de mii de tokenuri. De asemenea, investitorii pot bloca tokenuri pentru o anumită perioadă, primind recompense suplimentare pe lângă cele standarde.

Pentru mai multe detalii despre cum să faci bani investind în acest proiect investitorii pot urmări activitatea platformei pe paginile de X și Telegram ale Shiba Shootout.

Va fi Shiba Shootout următorul proiect cu o creștere de 100x

Experții din domeniul criptomonedelor manifestă optimism semnificativ cu privire la potențialul de creștere al proiectului Shiba Shootout. Datorită cererii semnificative, diversității recompenselor și accentului pus pe implicarea comunității criptomoneda nu lasă investitorii indiferenți.

Securitatea proiectului este întărită de auditul realizat de SolidProof, care nu a identificat vulnerabilități sau riscuri de centralizare în contractul inteligent al Shiba Shootout. Dezvoltatorii platformei par a fi interesați și chiar preocupați de crearea unui proiect sigur care contribuie la înțelegerea mai eficientă a procesului de cum să faci bani din criptomonede.

Pe lângă deținerea propriu-zisă a tokenului, posesorii de Shiba Shootout se pot bucura de o serie de avantaje suplimentare. Spre deosebire de majoritatea meme coin-urilor noi, Shiba Shootout oferă deținătorilor dreptul de vot în cadrul unor evenimente speciale numite „Token Governance Roundups”. În cadrul evenimentului aceștia își pot exprima părerea cu privire la decizii cheie ale proiectului.

Acest nivel de implicare a comunității poate contribui semnificativ la consolidarea încrederii dintre investitori și echipa de dezvoltare. De asemenea, deținătorii pot participa la loteriile „Lucky Lasso” unde pot câștiga premii crypto importante, o parte din fondurile colectate fiind alocate unor inițiative caritabile.

Mai mult decât atât, planul de dezvoltare al criptomonedei Shiba Shootout prevede lansarea propriului newsletter, a unor linii de merchandise, a unei academii dedicate educației crypto, a unor instrumente crypto native și, nu în ultimul rând, a unui mini-joc propriu. Toate acestea sporesc utilitatea tokenului și entuziasmul comunității într-un proiect care-ți arată cum să faci bani în crypto.

Combinația acestor factori plasează Shiba Shootout într-o poziție favorabilă pentru a atrage cât mai mulți investitori timpurii, mai ales în contextul unei îmbunătățiri a sentimentului general al pieței.

Investitorii interesați de achiziționarea acestui memecoin pot vizita site-ul web Shiba Shootout unde pot utiliza widget-ul pentru a achiziționa tokenuri $SHIBASHOOT. Cumpărătura poate fi efectuată prin tranzacționarea ETH, BNB, USDT sau utilizând cardul bancar de credit sau debit.
Prețul unui token $SHIBASHOOT este acum de 0,0194 dolari. Prețul este relativ mic, întrucât platforma se află în etapa de pre-vânzare, dar se speculează a deveni una dintre cele mai bune crypto pre-vânzări.  Odată cu listarea acesteia pe piață, prețul va crește considerabil.

Dacă vrei să afli cum să faci bani în domeniul crypto, proiectul Shiba Shootout îți prezintă multe oportunități la acest subiect. Investitorii sunt îndemnați să urmărească evoluția proiectului pe rețelele sociale, dar și să fie cu ochii în patru la modul în care fluctuează prețul tokenului o dată la câteva zile.

CUMPĂRĂ SHIBA SHOOTOUT

Articol suţinut de Shiba Shootout

Te-ar mai putea interesa și
România rămâne în topul ţărilor cu cele mai ridicate rate ale inflaţiei din UE – date Eurostat
România rămâne în topul ţărilor cu cele mai ridicate rate ale inflaţiei din UE – date Eurostat
Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană s-a situat la 2,6% în iunie, în scădere faţă de 2,7% în mai, iar România, care timp de cinci luni a fost ţara cu cea mai ridicată inflaţie......
UE va investi şapte miliarde de euro în infrastructuri de transport durabile, sigure şi inteligente. Proiectele feroviare vor primi 80% din fonduri
UE va investi şapte miliarde de euro în infrastructuri de transport durabile, sigure şi inteligente. Proiectele feroviare ...
Comisia Europeană a selectat 134 proiecte de transport pentru a primi peste şapte miliarde de euro sub formă de granturi ...
Grupul Tesla din Cehia recrutează pentru fabrica din Brăila, în care investeşte peste 450 de milioane de lei şi care se va deschide în următoarele 12 luni
Grupul Tesla din Cehia recrutează pentru fabrica din Brăila, în care investeşte peste 450 de milioane de lei şi care ...
Posturile pentru care grupul Tesla din Cehia angajează la Brăila în această perioadă sunt: Process Engineer, Logistics ...
Petrom a intrat în acționariatul EIT InnoEnergy, fond susținut de Comisia Europeană pentru accelerarea tranziției energetice
Petrom a intrat în acționariatul EIT InnoEnergy, fond susținut de Comisia Europeană pentru accelerarea tranziției energetice
OMV Petrom și compania-mamă OMV au intrat în acționariatul InnoEnergy, alăturându-se unor giganți ca ING, Renault, ...