1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

RCS&RDS caută angajaţi în peste 20 de oraşe

RCS&RDS face angajări în peste 20 de oraşe, în această perioadă. Iată posturile disponibile şi profilurile profesionale căutate de angajatori. 

25 oct, 2015 | ECONOMICA.net

"În principiu, facem angajări, pe anumite arii, în special de competenţă ridicată. Întotdeauna căutam în special ingineri în domeniul dezvoltării de software. Întotdeauna am dezvoltat servicii create de noi şi vrem să păstrăm în viitor această tendinţă. Căutăm specialişti şi în domeniul ingineriei de reţele, inginerie avansată. În prezent avem în jur de 10.000 de angajaţi", a declarat recent Valentin Popoviciu, Vicepreşedintele RCS&RDS, la conferinţa de lansare a serviciilor Digi Mobil 4G.

Iată oferta de muncă disponibilă acum la RCS&RDS

RCS&RDS angajează pe postul de PHP web developer în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă în dezvoltarea de aplicaţii şi/sau site-uri web; ai cunoştinţe solide de PHP, SQL (MySQL), HTML, JavaScript, CSS; experienţă în programarea orientată pe obiecte (OOP); cunoştinţe despre protocoale de comunicaţii (HTTP); cunoştinţe avanate de engleză.
Detalii găsiţi aici.

RCS&RDS angajează un alpinişti utilitari la Bucureşti, Iaşi, Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii medii cu profil tehnic, a absolvit un curs autorizat de alpinist utiliar, are permis de conducere categoria B, cel puţin doi ani experienţă în construcţii telecomunicaţii mobile, aptitudini şi experienţă în lucrul la înălţime. 
Detalii, aici.

RCS&RDS angajează reprezentanţi de vânzări la Alba Iulia, Arad, Brăila, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, Turda.
Te califici pentru acest post dacă ai abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală; experienţă în structuri care interacţionează direct cu clienţii; ai foarte bune cunoştinţe de utilizare PC, eşti adaptabil, ai spirit de echipă, rezistenţă la stres, capacitate de reacţie şi gestionare a situaţiilor de criză, precum şi cel puţin studii medii. 
Amănunte, aici.

RCS&RDS angajează supervizori echipe door to door în Bacău, Galaţi, Piatra Neamţ, Slatina, Zalău.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii superioare, are cel puţin doi ai experienţă în vânzări de servicii (de preferat în domeniul telecomunicaţii); experienţă într-un post similar sau în coordonare, are abilităţi excelente de comunicare, abilităţi foarte bune de identificare şi rezolvare de probleme; rezistenţă la lucru în condiţii de stres, ştie să opereze în MS Office (Word, Excel, Outlook); are permis de conducere categoria B. 
Informaţii suplimentare, aici.

RCS&RDS angajează tehnicieni fibră optică-instalări echipamente în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Blaj, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Sibiu, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii tehnice, permis de conducere categoria B, are spirit de echipă, e atent la detalii, are capacitate de concentrare în situaţii de stres; e dispus la deplasări, la program flexibil, precum şi la muncă la înălţime. 
Detalii găsiţi aici.

RCS&RDS angajează operatori call center la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea.
Angajatorii caută candidaţi vorbitori de spaniolă sau italiană, rezistenţi în situaţii dificile, cu foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, cu atenţie distributivă foarte bună, cu atitudine proactivă, care dovedesc răbdare în transmiterea şi explicarea informaţiilor solicitate, foarte bune cunoştinţe de utilizare a calculatorului.
Detalii, aici.

14 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la RCS&RDS, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO