Oferta de muncă plătită cu salarii de 4.000 – 5.000 de lei net lunar. Lista posturilor pentru care se fac angajări

Printre posturile vacante şi remunerate cu salarii de la aproximativ 4.000 de lei la 5.000 de lei lunar se numără cele de inginer RVT, lăcătuş mecanic, tehnician mentenanţă, tehnician service. Iată profilurile căutate de angajatori pentru aceste roluri.
Ion Dobreanu - Dum, 12 dec. 2021, 14:49
Oferta de muncă plătită cu salarii de 4.000 - 5.000 de lei net lunar. Lista posturilor pentru care se fac angajări

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă şi remunerate cu salarii nete cuprinse între circa 4.000 de lei şi 5.000 de lei pe lună.

O firmă recrutează lăcătuş mecanic pe salarii nete de 4.000 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de lăcătuş mecanic, experienţă de minimum patru ani în domeniu, e disciplinat, serios, ordonat.

Tehnician mentenanţă remunerat cu salarii nete de 4.000 de lei lunar.

„În perioada de inducţie (integrare în echipă n. red.), vei lucra în echipe multidisciplinare pentru a te adapta la specificul echipamentelor şi a putea ulterior să lucrezi independent. Se va oferi, de asemenea, instruire tehnică pentru adaptare la specificul echipamentelor şi clienţilor. Vei fi imaginea firmei, interacţionând foarte strâns cu clienţii, de aceea atitudinea ta va fi profesionistă”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Tehnician service ofertat cu salarii nete de 4.500 – 5.000 lei pe lună.

În rolul de technician service vei fi promotorul companiei și interfața noastră în relația cu clienții, spun angajatorii. Se califică pentru acest post oamenii care au foarte bune abilităţi de comunicare, au competenţe în electromecanică, hidraulică, pneumatică, rețelistică, electricitate, cunosc engleza la nivel conversaţional, sunt responsabili şi dispuşi să se perfecţioneze.

Inginer RVT şi EGIU recrutat pe salarii de 5.000 de lei net lunar.

O firmă din domeniul instalaţiilor termice şi electrice angajează ingineri cu atestat de RVT şi cu autorizaţie de instalatori în domeniul gazelor naturale tip EGIU.
Angajatorii caută oameni care au obligatoriu atestat RVT ISCIR, autorizaţie de instalatori gaze naturale tip EGIU, permis de conducere categoria B, care sunt orientaţi spre rezolvarea problemelor şi care sunt organizaţi.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de 5.000 de lei lunar, maşină de serviciu, diurnă, potrivit anunţului de recrutare.

Te-ar mai putea interesa și
Generarea de idei a devenit mai simplă
Generarea de idei a devenit mai simplă
Una dintre principalele dificultăți întâmpinate în munca de la distanță sau în regim hibrid este găsirea unor metode noi și eficiente de a organiza sesiuni de brainstorming și de a colecta......
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Cotaţiile la cupru au trecut vineri pragul de 10.000 de dolari pe tonă, pentru prima dată în ultimii doi ani, pe fondul ...
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea ...
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, accesul C, ieşirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi până pe 10 mai, ...