Oferta de muncă plătită cu salarii de până la 6.000 lei pe lună

Iată oferta de muncă în România, plătită cu salarii care pornesc de la 1.600 lei pe lună şi care ajung la 6.000 lei lunar. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii români pentru locurile de muncă oferite.
Economica.net - vin, 12 aug. 2016, 21:05
Oferta de muncă plătită cu salarii de până la 6.000 lei pe lună

O firmă angajează pe postul de operator depozit. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum studii medii, cunoştinţe de operare PC, poate performa în echipă, are abilităţi de comunicare, e atent la detalii, e orientat spre client şi e serios. 

Angajatorii oferă salariu de 2.250 lei net lunar, tichete de masă şi asigură transportul la muncă pentru candidaţii selectaţi pe acest post.

Informaţii complete despre această poziţie găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Aceeaşi firmă angajează pe postul de chimist.
Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de inginer chimist, aptitudini de negociere, organizare şi planificare.
Sunt avantajaţi candidaţii care cunosc engleza şi/sau spaniola.
Angajatorii oferă salariu de 3.600 lei net lunar, tichete de masă şi asigură transportul la muncă al candidatului selectat pe această poziţie.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează tâmplari pal melaminat.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de şcoala profesională sau de liceu, dovedeşte capacitate de înţelegere a desenelor (proiectelor de execuţie), are minimum trei ani experienţă relevantă în domeniul fabricaţiei mobilierului la comandă şi e dispus la deplasări în afara localităţii. 
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 5.000 lei şi 6.000 lei pe lună, plăteşte orele suplimentare şi acordă prime de sărbători.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă de schimb valutar angajează cinci consilieri clienţi.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, abilităţi de comunicare şi negociere, ştie să opereze la PC, are atitudine pozitivă, e corect.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete care pornesc de la 2.300 lei şi bonusuri din vânzări.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un centru medical angajează medic specialist sau primar în specialitatea Neurologie. Sunt avantajaţi la angajare medicii care au competenţă în ultrasonografie Doppler cerebrală.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salariu de 4.500 lei net pentru program full-time.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link. 

O firmă de recrutare caută omul potrivit pentru postul de gestionar depozit materiale de construcţii.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, are cunoştinţe de gestionare a mărfurilor, are bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, e responsabil, serios şi ştie să lucreze la PC. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 1.600 lei şi tichete de masă.

Amănunte despre acest post găsiţi în acest link.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Liderii mai multor partide de extremă dreapta și conservatoare se întâlnesc la Madrid pentru negocierea formării unui grup comun în Parlamentul European
Liderii mai multor partide de extremă dreapta și conservatoare se întâlnesc la Madrid pentru negocierea formării unui ...
În jur de 10 lideri suveranişti ai extremei drepte şi conservatorilor, între care premierii Ungariei şi Poloniei, s-au ...
Erdogan l-a demis pe șeful Institutului de statistică din Turcia, după publicarea datelor privind inflația
Erdogan l-a demis pe șeful Institutului de statistică din Turcia, după publicarea datelor privind inflația
Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, l-a demis pe şeful agenţiei naţionale de statistică, potrivit unui decret publicat ...
Statele Unite vor trimite în scurt trupe suplimentare în țările din Europa de Est
Statele Unite vor trimite în scurt trupe suplimentare în țările din Europa de Est
Joe Biden a afirmat vineri că va trimite în curând un număr mic de soldaţi americani în Europa de Est, pe fondul tensiunilor ...