Oferte între câteva sute de lei şi câteva sute de euro de 1 Mai şi de Paşte, pe Valea Prahovei

Unităţile de cazare de pe Valea Prahovei, dar şi din alte zone turistice ale judeţului Prahova oferă, pentru perioada minivacanţei de 1 Mai şi de Paşte, o varietate de pachete turistice, preţurile pornind de la câteva sute de lei şi ajungând la câteva sute de euro, în funcţie de numărul de nopţi de cazare, de condiţii, dar şi de facilităţi.
Economica.net - vin, 12 apr. 2013, 20:33
Oferte între câteva sute de lei şi câteva sute de euro de 1 Mai şi de Paşte, pe Valea Prahovei

Preşedintele Asociaţiei de Promovare a Turismului Prahova, Adrian Voican, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că tarifele practicate de unităţile de cazare sunt similare celor de anul trecut.

Astfel, un hotel de patru stele din staţiunea Sinaia are în oferta sa pachete pentru Paşte care pornesc de la 1.450 lei/ două persoane/ trei nopţi cazare în cameră dublă standard cu mic dejun inclus şi ajung la 1.900 lei/două persoane/ cinci nopţi cazare în cameră dublă standard cu mic dejun inclus.

Tarifele includ o primire cu produse specifice perioadei pascale, în noaptea de Înviere, o cină festivă pe data de 5 mai, acces la centrul SPA şi parcare în limita locurilor disponibile.

În aceeaşi staţiune de pe Valea Prahovei turiştii pot petrece un sejur la un hotel de trei stele la preţuri mai reduse, respectiv 890 lei/cameră dublă/sejur sau 599 lei/cameră single/sejur.

În preţ sunt incluse trei nopţi de cazare, cu mic dejun bufet inclus, o primire tradiţională cu ouă roşii şi cozonac în noaptea de Înviere, dejun pastoral cu un program artistic, parcare, acces la piscină.

În această unitate de cazare, pentru copiii între 6 şi 12 ani se poate solicita un pat suplimentar contra sumei de 310 lei/copil, tariful incluzând cazarea în camera părinţilor şi serviciile de masă.

Pentru cei cu bugete mai reduse, o vilă de trei stele oferă trei nopţi de cazare în cameră dublă cu mic dejun şi brunch în ziua de Paşte la 315 lei/persoană sau o minivacanţă de primăvară- perioada 30 aprilie-7 mai-la 540 lei/persoană/7 nopţi cazare în cameră dublă cu mic dejun, barbeque pe 1 Mai şi brunch în ziua de Paşte.

La Buşteni, un cunoscut hotel trei stele a scos la vânzare pachete de trei nopţi la alegere între 3 şi 6 mai, mic dejun, cină festivă în noapte de Înviere, dejun tradiţional de Paşti la preţul de 730 de lei/pachet/ două persoane, o altă unitate de cazare cotată cu acelaşi număr de stele având în ofertă pachete turistice de Paşte care pornesc de la 250 de lei şi ajung la 590 de lei/loc, în funcţie de cameră şi de numărul de nopţi de cazare.

Pachetele includ cazare, mic dejun, mic dejun pascal, trataţie cu produse specifice în noapte de Înviere şi surprize de la Iepuraş pentru copii. Copiii beneficiază de tarife speciale.

În aceeaşi staţiune, două nopţi cazare şi masă tradiţională de Paşte costă, la un hotel de două stele, 180 de lei de persoană, tariful pentru trei nopţi de cazare ridicându-se la 230 de lei de persoană.

Turiştii care doresc să îşi petreacă minivacanţa de Paşte într-un hotel de patru stele din Azuga vor plăti 270 euro/sejur/cameră dublă sau 325 euro/sejur/apartament.

Pachetul include trei nopţi de cazare cu mic dejun, gustare în noaptea de Paşte, dejun tradiţional în ziua de Paşte şi, din partea casei, acces la centrul SPA, internet wi-fi, transport la Biserica Sfânta Treime din staţiune.

Tariful pentru patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele din Azuga în perioada 3-7 mai este de 615 lei/persoană/ loc în cameră dublă, în preţ fiind incluse cazarea în regim de demipensiune, dejun pascal, bowling, plimbare cu telegondola, acces gratuit la saună, teren de sport, biliard, tenis de masă, transport la Biserica Sfânta Treime pentru slujba de Înviere. Copiii până la şase ani beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun.

Unităţile de cazare din Cheia, Breaza sau Slănic au, şi ele, oferte pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, aceste staţiuni fiind o alternativă la aglomeraţia de pe Valea Prahovei.

Astfel, turiştii care vor merge la Slănic beneficiază, în perioada 1-6 mai, de un tarif de 615 lei/persoană/ cinci nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune la un hotel de două stele, preţul urcând la 800 de lei/persoană/cinci nopţi de cazare la un resort de trei stele din staţiune.

În aceste preţuri sunt incluse meniuri la alegere (de post sau de dulce), gustare pascală în noaptea de Înviere, masa festivă de Paşte şi o serie de gratuităţi pentru copii.

Oferta pascală a unui complex de trei stele din Breaza cuprinde pachete care costă de la 340 lei/persoană (trei nopţi cazare) până la 540 lei/persoană (trei nopţi cazare), în timp ce turiştii vor plăti la o pensiune din Cheia, pentru trei nopţi de cazare şi masă, 415 lei / persoană sau 370 lei / persoană, în funcţie de condiţii.

Tot aici, două hoteluri de două stele au oferte de Paşte de la 180 lei/loc până la 360 de lei/loc, pachetele incluzând trei nopţi de cazare, mic dejun şi dejun tradiţional de Paşte.

Unităţile de cazare din Prahova au venit în întâmpinarea turiştilor cu oferte variate, în sensul că unele dintre acestea au scos la vânzare pachete separate pentru 1 Mai şi pentru Paşte, în timp ce altele au o ofertă comună pentru cele două sărbători.

Astfel, pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai la un hotel de trei stele din Sinaia tariful porneşte de la 540 lei/camera dublă standard/ două persoane/sejur de trei zile şi ajunge la 720 lei/apartament/două persoane/sejur de trei zile, pachetele incluzând mic dejun, prânz festiv de 1 Mai şi ateliere de creaţie şi divertisment pentru copii.

O altă unitate de cazare din această staţiune a scos la vânzare un pachet cu preţ redus – 300 lei/cameră dublă/sejur (trei nopţi de cazare).

Un cunoscut hotel de trei stele din Buşteni vine în întâmpinarea turiştilor cu pachete de două şi trei nopţi de cazare valabile în minivacanţa de 1 Mai.

Preţurile încep de la 390 de lei şi ajung la 1.500 de lei/pachet, în funcţie de numărul de nopţi de cazare şi de tipul camerei, în ele fiind incluse cazarea, micul dejun, internet wireless, acces gratuit la terenul de tenis şi parcare gratuită.

Petrecerea sărbătorii de 1 Mai ‘muncitoresc’ într-un hotel de patru stele din Azuga este mai scumpă, astfel că turiştii vor scoate din buzunare 230 euro/sejur sau 290 euro/sejur, pentru trei nopţi de cazare în cameră dublă, respectiv apartament, cu mic dejun inclus, dejun barbeque în cadrul foişoarelor, acces la centrul SPA, parcare şi internet wi-fi.

În aceeaşi staţiune un hotel de trei stele a scos la vânzare pachete de 230 lei/persoană cu două nopţi de cazare în regim de demipensiune, acces la teren de sport şi reducere la sala de jocuri.

Turiştii care vor alege să petreacă 1 Mai la Breaza au la dispoziţie oferte de la 300 de lei până la 540 de lei, în funcţie de facilităţi.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...