1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

One United Properties cere aprobarea PUZ pentru One Modrogan, un proiect rezidenţial de superlux pe Aleea Modrogan

One United Propertis, prin compania de proiect One Modrogan, a depus la PMB documentația pentru un proiect rezidențial premium amplasat pe Aleea Modrogan din București, pe un teren de 4.200 mp.

11 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Proiectul se află în zona în care se află sediul central al PNL, lângă Bulevardul Aviatorilor, una dintre cele mai scumpe zone din București. ARA-APPS a vândut terenul de 4.200 mp în noiembrie 2014 contra sumei de 4,4 milioane de euro fără TVA.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal aflat în dezbatere publică, se dorește construcția a trei blocuri cu un  POT de 48%, un CUT de 2,16 și o înălțimea maximă de 17 m, corespunzând unui regim de înălțime S+P+3E+E4 retras.

Proiectul va include circa 100 de apartamente de lux, după estimările Economica.net.

One United Properties dezvoltă și trei proiecte mixte de mari dimensiuni în București, One Floreasca City, One Verdi Park și One Cotroceni Park, care necesită investiții totale de 220 mp.

Cele trei proiecte includ câteva mii de apartamente, în total, și clădiri de birouri, de 20.000 mp One Verdi Park, de 24.000 mp în One Floreasca City și 78.000 mp în One Cotroceni Park.

Compania a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte rezidențiale premium în București și a cumpărat anul trecut 8,2 hectare de teren alături de lacul Plumbuita, unde, potrivit lui Victor Căpitanu, va fi dezvoltat un proiect rezidențial pur care se va adresa celor cu venituri medii și medii superioare.

Suplimentar, compania deține și un portofoliu de birouri de 35.000 mp unde vizează noi investiții pentru îmbunătățirea produsului la standardele din prezent în imobilele One Victoriei Center trecut recent printr-un proces de modernizare a recepției, abordând un nou concept pentru acest spațiu și One North Gate unde se vor reloca grupurile One și Element luna aceasta. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO