1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

IT&C

Orange: Dificultăţi în utilizarea datelor mobile azi-noapte, din cauza unui incident tehnic

Clienţii Orange au întâmpinat dificultăţi în cursul nopţii trecute în utilizarea unor servici iorange, inclusiv a internetului mobil. Situaţia a fost "în mare măsură" remediată. În prezent, serviciile web ale Orange ((My Account/Contul Meu, Magazin Online, pagina Orange) şi serviciile de reîncărcare şi consultare a contului PrePay (USSD, Info credit, Info service) întâmpină dificultăţi.

29 iun, 2016 | ECONOMICA.net

Într-un mesaj pe Facebook, Orange cere scuze clienţilor şi dă asigurări că problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp.

Redăm integral mesajul Orange către clienţi, postat pe pagina de Facebook a companiei:

"In cursul noptii trecute, ca urmare a unui incident tehnic o parte dintre clientii nostri au intampinat dificultati in utilizarea unor servicii Orange, inclusiv a datelor mobile. Colegii nostri de la departamentul Tehnic au intervenit rapid si au remediat in mare masura aceasta situatie. In urma interventiei datele mobile sunt functionale. In acest moment, unii clienti mai pot avea dificultati in utilizarea serviciilor de tip web (My Account, Magazin Online, pagina Orange) si a serviciilor de reincarcare si consultare a contului PrePay precum USSD, Info credit, Info service. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si te asiguram ca specialistii nostri lucreaza la remedierea acestora in cel mai scurt timp"

În urmă cu trei săptămâni, pe 7 iunie, internetul mobil de la Orange a picat în Bucureşti şi anumite zone din ţară, timp de câteva zeci de minute, în plină zi, din cauza unor probleme tehnice.

Reprezentanţii Orange România au precizat atunci, pentru ECONOMICA.NET, că întreruperea serviciilor de internet a fost cauzată de efectuarea unor lucrări de modernizare la reţea, iar întreruperea serviciilor de internet a afectat o parte dintre clienţi.

Orange este cea mai mare companie de telefonie mobilă din România, cu 10 milioane de clienţi şi o cifră de afaceri anuală de aproape un miliard de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO