Orange, parteneriat cu Groupama: Poliţe de asigurare de locuinţă şi serviciile Smart Home

Orange România şi Groupama au încheiat un parteneriat în zona de produse pentru locuinţă. Astfel, clienţii care contractează serviciile Orange Smart Home de monitorizare şi control de la distanţă obţin reduceri de preţ şi beneficii suplimentare pentru o asigurare de locuinţă la Groupama, şi viceversa.
Economica.net - mie, 27 apr. 2016, 12:45
Orange, parteneriat cu Groupama: Poliţe de asigurare de locuinţă şi serviciile Smart Home

UPDATE 3 mai 2016

Reprezentantii Orange au revenit cu detalii: Parteneriatul Orange Smart Home – asigurare de locuinta Groupama nu este un pachet. Sunt doua produse separate, care pot fi cumparate de la reprezentantele Orange, respectiv Groupama, si ofera reciproc beneficii clientilor. Clientii pot merge mai intai la Orange pentru a incheia un contract Smart Home, apoi la Groupama, unde primesc reduceri si beneficii suplimentare la Asigurarea Locuintei cu Extra Acoperiri, si invers.

 

Clienții vor primi beneficii în plus atunci când aleg serviciile de monitorizare şi control Orange Smart Home alături de asigurarea locuinței de la Groupama, se arată într-un comunicat remis miercuri ECONOMICA.NET de Orange.

Citeşte şi:

Se lansează Orange Bank. Grupul telecom cumpără Groupama Banque şi va intra pe piaţa serviciilor financiare

Telekom România vrea să vândă asigurări. Va oferi poliţe împreună cu anumite produse

Astfel, clienţii care au o Asigurare a Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări beneficiază de gratuitate timp de 2 luni la abonamentul Orange Smart Home. De asemenea, cei care au sau îşi activează un abonament Orange Smart Home primesc reduceri la Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări.

Unul dintre avantajele oferite de poliţa Groupama vândută alături de serviciile Orange este trimiterea unui specialist pentru reparaţii de urgenţă în maximum patru ore de la solicitarea clientului.

În urma acestui parteneriat strategic, clienţii care vor opta pentru soluția completă oferită de Orange România și Groupama Asigurări vor avea acoperite toate cele trei componente ale siguranței locuinţei:

– monitorizarea locuinței și controlul ei de la distanță, prin intermediul platformei Orange Smart Home și al notificărilor transmise automat prin SMS sau e-mail în caz de situații care necesită atenția proprietarului, precum posibilitatea unei inundații, a unui incendiu, a unei intrări neautorizate în casă etc.

– limitarea efectelor unei daune, prin reparaţiile de urgenţă disponibile prin poliţa de asigurare

– continuitatea, respectiv depăşirea problemelor generate de daună şi revenirea la starea anterioară daunei, prin procesul de despăgubire simplu şi rapid oferit de Groupama Asigurări.

Orange Smart Home este un serviciu de monitorizare și control al locuinței de la distanță. Pachetul include până la șase tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă/fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi – conectați wireless la un dispozitiv central, prin intermediul căruia se realizează controlul casei de pe laptop, tabletă sau telefon. Orange Smart Home este disponibilă prin intermediul unui abonament lunar ce include dispozitivul central și doi senzori la alegere și poate fi personalizată și cu alte tipuri de senzori, care se pot cumpăra separat. Este o soluție ușor de folosit, care nu presupune o instalare specializată și nici montarea unor cabluri în casă.

„Internetul lucrurilor este una dintre direcțiile importante spre care tinde industria noastră și cu siguranță o zonă de mare interes pentru noi, în dorința de a le oferi clienților soluții digitale sigure și ușor de folosit pentru un stil de viață cât mai confortabil. Parteneriatul cu Groupama Asigurări aduce beneficii noi pentru clienții Orange Smart Home și un răspuns la așteptările lor de a fi asigurați cu asistență specializată și de a avea, astfel, mai puține griji atunci când nu se află acasă”, a declarat în comunicat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

„Prin parteneriatul dezvoltat cu Orange România și în linie cu valorile noastre fundamentale – responsabilitate, solidaritate, proximitate și performanță – suntem din nou aproape de clienții noștri încurajându-i să ia toate măsurile prin care să se simtă în siguranță în propria locuință. În mod firesc, Serviciul Orange Smart Home este soluţia potrivită pentru clienţii preocupaţi de protecţia completă a locuinţei prin prevenire şi asigurare. Prevenirea riscurilor, esențială pentru continuitatea planurilor personale și profesionale, constituie un reper important al misiunii noastre de asigurător responsabil. Suntem permanent în căutare de soluţii inovatoare prin care să oferim clienţilor continuitate, iar angajamentele şi garanţiile asumate prin Colecţia de Avantaje Groupama Asigurări dovedesc acest lucru”, a spus François Coste, Director General Groupama Asigurări.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Ce acoperă ajutorul de înmormântare în România?
Ce acoperă ajutorul de înmormântare în România?
În țara noastră sunt acordate o serie de ajutoare sociale pentru a putea veni în sprijinul persoanelor aflate în dificultate ...
Uniunea Europeană a adăugat pe lista de sancțiuni impuse Belarusului 28 de persoane și entități implicate în criza migranților – surse
Uniunea Europeană a adăugat pe lista de sancțiuni impuse Belarusului 28 de persoane și entități implicate în criza ...
Reprezentanţii celor 27 de state ale Uniunii Europene şi-au dat acordul miercuri pentru extinderea listei de sancţiuni ...
Doar 24.837 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore
Doar 24.837 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore
Un număr de 24.837 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele ...