Pandemia ne-a făcut responsabili – Stailer elimină competiţia neloială în rândul saloanelor

Dacă până nu demult oamenii se rugau efectiv de personalul din saloane pentru un loc liber la coafor, lucrurile încep să schimbe. Pandemia a fost o lecție dură pentru toată lumea. Iar acum, cei care mai ieri se plângeau că au mulți clienți și nu îi pot gestiona, digitalizarea a venit cu un răspuns potrivit.
Ion Dobreanu - mie, 09 iun. 2021, 14:50
Pandemia ne-a făcut responsabili - Stailer elimină competiţia neloială în rândul saloanelor

Stailer, o platformă românească, un proiect interesant a lansat provocare în rândul saloanelor de hair and beauty. Înscrise aici, acestea au șansa de a găsi public țintă cu mult mai ușor. Selecția și programarea implicit sunt realizate online, cu minim de efort și maximă eficiență și rapiditate.

Cum vă puteți programa la un salon în București spre exemplu

Cum nu se poate mai simplu, doritorii pot seta o programare la un salon în Bucuresti accesând pagina oficială stailer.ro. Sunt întâmpinați de un filtru unde își pot seta din start preferințele. Asta pentru că platforma despre care vorbim este un soi de pagini aurii pentru saloanele din orașe diverse precum Iași, Timișoara, București, Oradea, Cluj de asemenea.

Doritorii setează orașul și serviciul de interes, data și ora la care și-ar dori programarea și în câteva secunde filtrul afișează lista de opțiuni. Iar de aici alegerea este cum nu se poate mai simplă. Sunt informații necesare pentru a tria opțiunile: fiecare salon își are trecute date precum cât ar costa un serviciu, durata acestuia, direcții de orientare pentru a ajunge la locație, recenzii, fotografii din salon.

Din câteva click-uri o programare este finalizată. Și pentru că totul se întâmplă online, clienții primesc link de confirmare, tot online pot modifica o programare astfel făcută sau pot face și altele. Nu sunt condiționați de numărul de accesări, au acces nelimitat aici și, în plus, pot opta pentru a seta totul în calitate de oaspete. Adică nu este necesar un cont de client. Deși dacă stăm să ne gândim bine acesta este și el folositor în sensul în care permite spre exemplu setarea de remindere pentru fiecare programare făcută.

Pe scurt, Stailer a luat naștere pentru că gaseste usor un salon de styling in Bucuresti sau din orașele menționate, pentru oricine. Creează acea punte de legătură între clienți și public și asta înseamnă numaidecât un avantaj pentru ambele părți.

Stailer elimină astfel competiția neloială

Pentru că atunci când mergeți la un salon și în general la orice prestator de servicii vă doriți să aveți parte de calitate pe ceea ce plătiți, Stailer vă ajută să puteți selecta o opțiune din saloanele care lucrează legal, loial și transparent. Adică nu vă mulțumiți cu oferte dubioase, cu ședințe de masaj sau make-up realizate în saloane neconforme, care nu funcționează autorizat și așa mai departe. Aceasta este în fapt și o competiție neloială pentru cei din domeniu care își fac treaba ca la carte.

Stailer este un pas de evoluție, este digitalizarea serviciilor pentru cei din domeniul hair and beauty. Și este cu acces gratuit pentru publicul larg.

Contact: [email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Preşedintele Huawei se aşteaptă în 2021 la venituri mai mici cu 40 de miliarde de dolari din vânzările de smartphone
Preşedintele Huawei se aşteaptă în 2021 la venituri mai mici cu 40 de miliarde de dolari din vânzările de smartphone
Grupul chinez Huawei Technology va vedea în acest an cum veniturile sale din vânzările de smartphone vor scădea cu cel puţin 30-40 de miliarde de dolari, în condiţiile în care producătorul......
Şcoala care va converti 8.000 de mineri în tehnicieni pentru industria regenerabilelor s-a deschis oficial – Renew Acad
Şcoala care va converti 8.000 de mineri în tehnicieni pentru industria regenerabilelor s-a deschis oficial – Renew ...
Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA) a inaugurat oficial RenewAcad, o școală prin care intenționează să ...
Şapte judeţe sunt pe roşu, 54 de localităţi sunt peste 6 la mia de locuitori, la rata de infectare. Noi recorduri de cazuri noi şi pacienţi la terapie intensivă – Coronavirus – vineri, 24.09.2021
Şapte judeţe sunt pe roşu, 54 de localităţi sunt peste 6 la mia de locuitori, la rata de infectare. Noi recorduri de ...
Criza Coronavirus 24 septembrie 2021 - 7.116 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, 991 în Bucureşti. 145 de morţi în ...
Se schimbă „latifundiarii” din Teleorman, județul agricol al lui Augustin Oancea și al familiei Dragnea
Se schimbă „latifundiarii” din Teleorman, județul agricol al lui Augustin Oancea și al familiei Dragnea
Grupul britanic Spearhead International Limited, care controlează aproximativ 83.000 de hectare de teren arabil în Polonia, ...