Paramount Pictures participă la un proiect imobiliar de 1 miliard de dolari în Dubai

Paramount Pictures va construi în colaborare cu dezvoltatorul arab Damac Properties un complex imobiliar format din patru turnuri cu temă hollywoodiană, de 1 miliard de dolari, care va include un hotel, apartamente şi magazine, relatează Bloomberg.
Economica.net - mie, 06 mart. 2013, 21:45
Paramount Pictures participă la un proiect imobiliar de 1 miliard de dolari în Dubai

Damac Properties, dezvoltator din Dubai, va finanţa şi va coordona construcţia clădirilor în zona Burj Khalifa, a declarat directorul general al companiei, Ziad El Chaar.

Paramount Pictures va contribui, prin Paramount Hotels & Resorts, la proiectarea construcţiilor şi le va administra după finalizare, în 2015.

„Credem că valoarea proiectelor imobiliare va continua să crească, în special în cazul celor de brand. Orice implică un risc, dar avem încredere în brandul propriu, în brandul Paramount şi în zona Burj Khalifa”, a spus Chaar.

Hotelurile din Dubai generează unele dintre cele mai mari venituri pe cameră, la nivel mondial, chiar dacă oferta creşte în continuare, potrivit companiei de consultanţă Jones Lang LaSalle.

Emiratul Dubai, unde se află cea mai mare clădire din lume, turnul Burj Khalifa, a atras 9,3 milioane de turişti în 2011.

Paramount Hotels and Resorts, creată de investitori din Dubai anul trecut, are licenţă din partea Paramount Pictures să construiască un lanţ de hoteluri şi imobile pentru locuinţe. În luna mai a anului trecut, compania a anunţat că intenţionează să deschidă până la 50 de hoteluri de lux cu temă hollywoodiană şi californiană, la nivel global.

Cele patru turnuri care vor fi construite în Dubai se vor numi Damac Towers, vor avea săli de proiecţie, săli de sport, piscine şi magazine care vor vinde produse Paramount. Clădirile vor avea o înălţime de peste 250 de metri.

Paramount Pictures, divizie a grupului Viacom, a produs filme clasice precum Naşul, Mic Dejun la Tiffany şi Titanic.

Te-ar mai putea interesa și
O altă firmă din Bulgaria se ridică, cu „numărul doi” din Euroins România în conducere. Țintește un produs căutat în disperare de constructori: garanții pentru stat. Consilier al lui Obama, în spatele firmei
O altă firmă din Bulgaria se ridică, cu „numărul doi” din Euroins România în conducere. Țintește un produs ...
Cyber Level Ins, un broker de asigurări înregistrat în Bulgaria și legat direct de liderul pieței de asigurări RCA de la sud de Dunăre, Lev Ins, a început să fie foarte dinamic pe piața......
Erdogan, la întâlnirea cu Ciolacu: Scopul nostru este să ajungem la schimburi comerciale bilaterale în valoare de 15 miliarde de dolari (Video)
Erdogan, la întâlnirea cu Ciolacu: Scopul nostru este să ajungem la schimburi comerciale bilaterale în valoare de 15 ...
Preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că volumul total al schimburilor comerciale româno-turce ...
Agenția de presă americană Associated Press a anunțat astăzi că Israelul i-a întrerupt transmisia video din Gaza
Agenția de presă americană Associated Press a anunțat astăzi că Israelul i-a întrerupt transmisia video din Gaza
Agenţia de presă americană Associated Press (AP) a anunţat marţi că transmisiunea sa video în direct din Gaza a fost ...
Armata rusă a început în apropiere de granița cu Ucraina efectuarea de exerciții militare cu arme nucleare tactice
Armata rusă a început în apropiere de granița cu Ucraina efectuarea de exerciții militare cu arme nucleare tactice
Armata rusă a anunţat marţi că a început în apropiere de granița cu Ucraina exerciţii militare privind utilizarea ...