1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Parteneriatul dintre Greenbrier şi Astra Rail, discutat de ambasadorul României în SUA cu reprezentanţi ai conducerii companiei americane

Ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior, a avut marţi o întrevedere cu reprezentanţi ai conducerii companiei americane Greenbrier, care a fuzionat recent cu firma românească Astra Rail. Greenbrier a fost reprezentată în cadrul întâlnirii de către James Cowan, preşedinte Greenbrier International, şi Charles Swindells, director.

09 mai, 2018 | Agerpres

Discuţiile au vizat în principal intenţiile de dezvoltare pe termen lung ale noului proiect, care au în vedere transformarea României în principala locaţie de producţie pentru piaţa europeană şi cele adiacente, informează Ambasada într-un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES.

Parteneriatul dintre Greenbrier şi Astra Rail reprezintă o investiţie majoră care susţine dezvoltarea dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic România-SUA şi demonstrează potenţialul României ca principal partener al SUA în regiune, nu doar din punct de vedere al cooperării pe dimensiunea de securitate, ci şi în domeniul economic, a apreciat George Cristian Maior.

Fuziunea dintre cel două două companii a fost încheiată în luna iunie 2017, fabrica derulând activităţi de producţie, inginerie şi reparaţie a vagoanelor de marfă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO