1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

O companie din România te trimite patru luni în vacanţă. Ce trebuie să faci

Cine nu şi-ar dori un loc de muncă care seamănă cu o vacanţă? O companie din România îţi permite să aplici şi să te distrezi luni de zile. Gratis.

26 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Paravion caută un angajat pentru un loc de muncă inedit. Astfel, compania recrutează o persoană care să călătorească în destinaţiile de vară ale Paravion, să se pună în pielea turistului şi să scrie recenzii despre locurile vizitate, dar şi despre serviciile hoteliere.

Tot ce trebuie să faci este să încarci până pe 15 mai, pe platforma destinată concursului, un filmuleţ de cel mult 60 de secunde, în care să suprinzi un loc preferat şi să argumentezi în scris ori audio de ce preferi locul respectiv. CLICK AICI.

Materialele înscrise vor fi judecate de un juriu format din Remus Vişan (Fondator&Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor&Managing Director Kunst Film).

În urma selecţiei juriului, în 18 mai vor fi anunţati cinci finalişti. Aceştia vor fi contactaţi pe adresa de e-mail prin care au realizat înscrierea în concurs pentru a stabili un interviu în perioada 19 – 21 mai. După încheierea perioadei de interviuri, în 22 mai va fi anunţat câştigătorul.

Ce trebuie să faci dacă eşti desemnat câştigător

Câştigătorul va avea un contract exclusiv cu Paravion.ro, prin care i se vor asigura pachete de vacanţă (bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare cu masă inclusă, excursii), bani de buzunar, echipament foto şi video performant în perioada mai – septembrie 2015.

Destinaţiile, perioada de plecare, precum şi celelalte detalii ale călătoriilor vor fi comunicate de către organizator câştigătorului înainte de plecare.

Câştigătorul trebuie să călătorească în toate destinațiile de vară Paravion, să fotografieze și să filmeze sute de obiective turistice, hoteluri de lux și priveliști de vis.

Ce primeşti

Dacă eşti norocosul angajat, atunci vei avea parte de călătorii gratuite, organizate de Paravion, bani de buzunar, dar şi echipament foto și video performant.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO