1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 4 º

News

Percheziţii în Bucureşti în legătură cu fraude în sistemul medical, inclusiv la un spital public

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează vineri dimineaţă 23 de percheziţii în Bucureşti, inclusiv la Spitalul de Arşi din Capitală, în legătură cu internarea cu diagnostic fals a unor persoane, decontări ilegale de servicii medicale, luare de mită.

25 apr, 2014 | Agerpres

Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti remis vineri AGERPRES, la acţiune participă 12 procurori şi 150 de poliţişti din cadrul DGPMB.

Activitatea infracţională a constat, în principal, în următoarele: internarea fără drept a unor persoane, prin atribuirea unui diagnostic fals; prin folosirea fără drept a logisticii spitalului, realizarea unor operaţii estetice - liposucţii, vaginoplastii, implant mamar, implant fesier etc. - în timpul programului de lucru; perceperea unor sume importante de bani, cu titlu de mită, pentru efectuarea operaţiilor; decontarea ilicită a serviciilor medicale, în baza diagnosticelor false, în dauna Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), relevă sursa citată.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO