Peste 20 de hoteluri şi pensiuni sunt de vânzare în Capitală, majoritatea în zone ultracentrale

Peste 20 de hoteluri şi pensiuni sunt de vânzare în Capitală pe site-urile dedicate, preţul cel mai mic cerut de proprietari fiind de 159.000 de euro pentru o pensiune cu opt camere, amplasată într-o zonă ultracentală.
Economica.net - vin, 02 dec. 2016, 10:35
Peste 20 de hoteluri şi pensiuni sunt de vânzare în Capitală, majoritatea în zone ultracentrale

La polul opus, cel mai mare preţ cerut este de 14 milioane de euro pentru un hotel cu 97 de camere, construit în anul 2005 în apropiere de Piaţa Unirii.

Tot în aceeaşi zonă este disponibil la vânzare, cu 10 milioane de euro, un hotel de patru stele, cu 78 camere, construit în anul 2005 dintr-un singur corp de clădire cu regim de înălţime S+P+M+8 etaje. Conform site-ului sapatiicomerciale.ro, hotelul dispune de restaurant pentru mic-dejun, cafe-bar şi facilităţi pentru persoanele cu handicap.

Tot în zona Unirii se află la vânzare un alt hotel de 4 stele, cu 40 de camere, pentru care preţul cerut este de 3,9 milioane euro. Hotelul dispune de sală de conferinţe şi spaţiu special pentru micul-dejun.

În zona Cotroceni, un hotel de 4 stele cu 78 de camere este scos la vânzare pentru un preţ cerut de 9,5 milioane euro. Hotelul funcţionează din anul 2000, are 2 săli de conferinţă, restaurant şi bar.

Pentru 950.000 euro, în zona ultracentrală Dacia – Eminescu, un hotel de trei stele poate fi o investiţie atractivă, cu atât mai mult cu cât actualii proprietari spun că cele 15 camere ale structurii de primire turistică au un grad mediu de ocupare de 90%, aducând un venit mediu zilnic de 600 de euro.

Pentru un hotel nefinalizat lângă pădurea Băneasa, aflat pe siturile de vânzări de peste un an, preţul cerut a rămas unul dintre cele mai mari, de 1,350 milioane de euro. Clădirea a fost proiectată să funcţioneze cu 90 de camere şi restaurant.

Te-ar mai putea interesa și
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr de 7.676 de cazuri noi (cel mai de la debutul valului patru) de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 67.000 de teste, a......
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei regenerabile
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei ...
Compania italiană de utilităţi Enel şi-a propus triplarea capacităţilor de producere a energiei din surse regenerabile ...
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la ...
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...