Peste 50 de autobuze vor circula pe liniile de noapte în perioada dintre 1 mai şi Paşte

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va pune în circulaţie 51 de autobuze care se vor succeda la intervale de 40 minute pe liniile de noapte şi la 30 de minute pe linia expres 783, aceasta fiind una dintre măsurile dispuse de Primăria Capitalei pentru perioada dintre 1 mai şi Paşte.
Economica.net - lun, 29 apr. 2013, 20:13
Peste 50 de autobuze vor circula pe liniile de noapte în perioada dintre 1 mai şi Paşte

Primarul General, Sorin Oprescu, a dispus o serie de măsuri pentru perioada cuprinsă între 1 mai şi sărbătorile pascale, astfel încât să fie asigurate menţinerea curăţeniei, transportul public şi siguranţa bucureştenilor, precum şi buna desfăşurare a activităţilor organizate cu acest prilej, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB)

Pentru asigurarea ordinii publice, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti va dubla, începând de marţi, numărul echipajelor de ordine publică şi circulaţie.

Totodată, în noaptea de Înviere, centrul Capitalei, dar şi anumite zone cu potenţial de risc infracţional se vor află, în permanenţă, sub monitorizare video pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, se mai arată în comunicatul citat.

Zonă Patriarhiei, a Centrului Istoric şi a bisericilor din centrul Capitalei vor fi supravegheate atât de agenţii locali, cât şi de sistemul de monitorizare al Poliţiei Locale. În următoarele zile, în marile parcuri ale Capitalei liniştea publică va fi asigurată de Patrula Călăre a Municipiului Bucureşti.

În zonele aglomerate, din apropierea marilor magazine şi pieţe, vor avea loc acţiuni speciale în vederea combaterii comerţului ambulant stradal neautorizat.

În ceea ce priveşte operatorii de salubrizare, potrivit dispoziţiei primarului general, aceştia vor continua activităţile de spălat carosabil şi trotuare, în toate sectoarele Capitalei, salubrizarea arterelor şi evacuarea deşeurilor de pe terenurile virane, se va intensifică activitatea de monitorizare a evacuării depozitelor necontrolate de deşeuri, precum şi asigurarea şi menţinerea stării de salubrizare în zona lăcaşelor de cult. Mai mult, pentru a preîntâmpina acumularea unor cantităţi de deşeuri foarte mari la populaţie, toţi operatorii vor asigură serviciul de salubrizare menajeră şi sâmbătă.

RATB va avea program special în perioada 1 – 6 mai., când liniile de transport public de suprafaţa, precum şi centrele de emitere şi reîncărcare carduri vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de weekend.

În noaptea de Înviere, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va pune în circulaţie 51 de autobuze care se vor succeda la intervale de 40 minute pe liniile de noapte şi la 30 de minute pe linia expres 783.

Autobuzele liniilor de noapte, respectiv N101, N102, N103, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N113, N114, N115, N116, N117, N118, N119, N120, N121, N122 şi N123, (http://www.ratb.ro/v_noapte.php), vor asigură legături de transport între cartierele bucureştene şi Piaţa Unirii.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Decizie incredibilă în Austria – Guvernul anunţă că va renunţa la extinderea reţelei de autostrăzi, sub presiunea Ecologiştilor
Decizie incredibilă în Austria – Guvernul anunţă că va renunţa la extinderea reţelei de autostrăzi, sub presiunea ...
Austria va renunţa, sub impulsul Verzilor, la mai multe proiecte de extindere a reţelei de autostrăzi pentru a combate ...
Cum începe leul luna decembrie – curs valutar interbancar 2.12.2021
Cum începe leul luna decembrie – curs valutar interbancar 2.12.2021
Euro începe prima zi bancară din luna decembrie la 4,95 lei, pe piaţa interbancară. Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, ...
Raiffeisen îşi schimbă strategia: interzice operaţiunile cu numerar, impune taxe pe deţinerile de valută şi obligă persoanele fizice la operaţiuni online
Raiffeisen îşi schimbă strategia: interzice operaţiunile cu numerar, impune taxe pe deţinerile de valută şi obligă ...
Printr-o notă electronică transmisă clienţilor săi, Raiifeisen Bank anunţă că de la 1 februarie 2022 modifică aproape ...