Piața crypto a pierdut peste 400 de miliarde de dolari: Slothana încă are șanse să genereze profit

Într-o altă seară de negocieri, marcată de evenimente tensionate și întunecate, prețul Bitcoin a căzut cu încă 5.000 de dolari, atingând un minim situat în jurul valorii de 61.000 USD.
Ion Dobreanu - joi, 18 apr. 2024, 08:35
Piața crypto a pierdut peste 400 de miliarde de dolari: Slothana încă are șanse să genereze profit

În același timp, monedele alternative au fost lovite și mai puternic, înregistrând scăderi semnificative cu două cifre. Cauza principală a acestui declin a fost exacerbarea tensiunilor dintre Iran și Israel. Totuși, în acest peisaj, Slothana pare să se afle încă pe un trend ascendent.

Cumpără Slothana

BTC a pierdut 10.000 USD în doar 2 zile

Cu doar câteva zile în urmă, prețul Bitcoin se afla deasupra pragului de 70.000 USD, atingând chiar 71.000 USD, dar fără a-și menține acel nivel. Însă, vineri, 12 aprilie, peisajul s-a întunecat după discursurile unor oficiali de vârf ai băncii centrale a SUA, care au indicat că Fed-ul nu are în vedere scăderea ratelor dobânzilor în viitorul apropiat.

În câteva momente, prețul criptomonedei principale a înregistrat o scădere abruptă de peste 5.000 de dolari, coborând sub pragul de 65.000 USD. Este remarcabil faptul că aproape toate piețele financiare au înregistrat scăderi vineri, chiar și prețul aurului a înregistrat o scădere de aproximativ 4%.

Bitcoin a reușit să-și revină în dimineața de sâmbătă, sărind la puțin peste 67.000 USD. Cu toate acestea, escaladarea rapidă a tensiunilor dintre Iran și Israel a dus la o nouă scădere a prețului criptomonedei.

De această dată, activul a atins un minim care nu fusese atins de mai multe săptămâni, situat puțin peste 61.000 USD (pe Bitstamp), provocând lichidări de peste 700 de milioane USD. A reușit să-și revină destul de bine și în prezent se situează la peste 64.000 USD, dar riscurile persistă, având în vedere că este singura piață deschisă pentru tranzacționare astăzi.

Capitalizarea sa de piață a scăzut cu aproximativ 130 de miliarde de dolari de vineri și a coborât la 1,270 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, dominația sa asupra altcoinurilor a crescut cu aproximativ 2% în același interval de timp.

Slothana strânge peste 10 milioane USD

Slothana, un proiect nou construit pe blockchainul Solana, a adunat deja peste 10 milioane de dolari în etapa de prevânzare, alimentând speculațiile comercianților cu privire la posibilitatea ca Slothana (SLOTH) să reproducă performanța incredibilă a BONK de la sfârșitul anului 2023.

Chiar dacă nu are o utilitate clară, Slothana a reușit rapid să atragă o comunitate activă, entuziasmată de încheierea etapei de prevânzare în zilele următoare.

Pe X (fostul Twitter), unde se concentrează cea mai mare parte a agitației din lumea monedelor meme în această perioadă, contul oficial al proiectului a strâns peste 17.000 de urmăritori în doar câteva săptămâni.

Tweeturile echipei, care prezintă mascota Slothanei în diverse scene istorice, generează constant peste 100.000 de vizualizări.

În timp ce aceste meme sunt distractive, Slothana vizează înălțimi ambițioase în ceea ce privește capitalizarea pieței.

Dezvoltatorii și-au propus un obiectiv îndrăzneț de 420 de milioane de dolari pentru SLOTH, o sumă care ar plasa tokenul în top 15 cele mai mari monede meme.

Indiferent dacă SLOTH va atinge acest obiectiv sau nu, interesul generat în etapa de prevânzare indică faptul că ar putea să-și facă simțită prezența în spațiul monedelor meme odată ce va fi lansat oficial.

Cumpără Slothana

Slothana și debutul pe DEX

Freamătul din jurul lui SLOTH devine din ce în ce mai intens odată cu succesul în curs al fazei de prevânzare.

Obiectivul echipei de a atinge o capitalizare de piață de 420 de milioane de dolari ar evalua, teoretic, fiecare SLOTH la aproximativ 0,0021 dolari în cazul atingerii acestui obiectiv.

În doar trei săptămâni, prevânzarea Slothana a strâns peste 10 milioane USD în SOL de la colaboratori.

Odată ce etapa de prevânzare se încheie, echipa Slothana intenționează să urmărească listări pe mai multe DEX-uri, inclusiv Raydium.

De asemenea, echipa nu exclude posibilitatea de a urmări listări pe importante platforme CEX, ceea ce ar intensifica și mai mult interesul în jurul acestei monede meme simple.

Deși perspectiva unei noi monede meme fără un caz de utilizare clar, care strânge o sumă atât de mare de capital, ar putea stârni îngrijorare printre crypto-entuziaști, aceasta nu este o situație neobișnuită în faza speculativă actuală a pieței crypto.

Cumpără Slothana

Te-ar mai putea interesa și
Șeful PPC: Trebuie să electrificăm mai repede sectorul încălzirii
Șeful PPC: Trebuie să electrificăm mai repede sectorul încălzirii
Georgios Stassis, CEO al grupului elen PPC, cu operațiuni și în România, cere Comisiei Europene măsuri care să încurajeze electrificarea sectorului de încălzire....
Bosch a înregistrat anul trecut în România vânzări consolidate de 2,5 miliarde de lei, o sumă similară cu cea obținută în 2022. Pentru 2024, compania are o prognoză modestă în privința rezultatelor
Bosch a înregistrat anul trecut în România vânzări consolidate de 2,5 miliarde de lei, o sumă similară cu cea obținută ...
Compania Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii, anunță că a încheiat anul fiscal 2023 cu vânzări ...
Protest inedit al angajaților din Aparatul de Lucru al Guvernului cu privire la majorările salariale pe care ar urma să le primească
Protest inedit al angajaților din Aparatul de Lucru al Guvernului cu privire la majorările salariale pe care ar urma să ...
Angajaţii din Aparatul de Lucru al Guvernului au continuat să-şi manifeste nemulţumirea faţă de majorările salariale ...
Fitch a acordat S.N.G.N. Romgaz S.A. ratingul „BBB-„, cu perspectivă stabilă
Fitch a acordat S.N.G.N. Romgaz S.A. ratingul „BBB-„, cu perspectivă stabilă
Societatea Națională de Gaze Naturale ROMGAZ S.A. anunță acționarii și investitorii că primit din partea agenției ...