Plătirăm bilet pentru Madonna și Orban a scos-o pe Naomy să facă playback

Suntem doar creduli, nu orbi, domniile voastre. Am plătit naiv bilet pentru Madonna și ați scos-o pe Naomy să facă playback. Țeapa asta îl rușinează și pe Marcel Avram. Mergeți cu grijă la anticipate.
Ionut Tudorica - vin, 07 feb. 2020, 09:16
Plătirăm bilet pentru Madonna și Orban a scos-o pe Naomy să facă playback

Președintele ne-a chemat la un mega-concert și ne-a tras țeapă. Da, da. Ne-a țepuit un sas. Bineînțeles că ar trebui să ne fie rușine. De-aia o să și povestesc ce-am văzut acolo, pentru cei care nu și-au luat bilet.

Începe așa: o guvernare din România lui 20 20 a ales drept substanță un clișeu atât de plictisitor că te trec transpirațiile după 3 secunde, cât durează să-l pronunți în ritmul patriarhului națiunii: grea-ua mo-ște-ni-re.

Pot pune lejer punct aici poveștii guvernului Orban 1. Dar nu e corect. Chiar dacă s-au prins mulți deja. De ce să nu suferim împreună?

O să continui cu orizontul emanat de domnul Ministru al Finanțelor, întrucât m-a obligat meseria să-i urmăresc evoluția, deci pot reda în amănunt detalii. E foarte important personajul, pentru că funcția asta e cea mai puternică după cea de premier. N-ai cum tăgădui asta, când intuiești măcar că toată bătaia politică are scop final banul. Public.

Mărturisesc că n-am reușit să surprind nici cea mai mică urmă de viziune la domnul ministru. A cântat playback sloganuri dictate de vedeta curioasă a șoului ăsta trist, backing vocals Mandolinul.

Orizontul emanat de ministrul playback s-a uitat mereu în urmă. Spre PSD, via backing vocal Mandoliul.

Cu o încăpățânare egalată doar de cea a șefului (actual) de stat, coșmarul frizerilor profesioniști a rămas în țarcul descris de Mandolin. Ca atunci când tragi un cerc cu creta în jurul unei furnici. Încercați trucul ăsta și o să vedeți live despre ce e vorba.

Profesionistul șef în ale cutumelor Finanței, școlitul lumii. Spaima leilor, care l-a făcut pe Însuși guvernatorul României să tremure, de i-au trecut frisoanele doar după miliarde cheltuite și după ce l-a ras din cartea vieții bancare, a avut doar două chestii de zis. “Nu luăm prizonieri” și “Românii trebuie să știe”. Două replici, dictate fără empatie de Mandolin, a avut în tot spectacolul ăsta de-a condusul țării, care a devenit grotesc în doar 3 luni. A părut mereu că s-a temut de întrebarea “domnule, dar matale ce vrei de fapt să faci?”. Încotro ai vrea să duci țara asta? Care e planul? Că astea erau întrebările pe care, de pildă, am tot încercat să i le pun fără succes timp de 3 luni.  

Am înțeles că pesedeul e de vină. O dată, de două ori, de nouă ori. Moarte PSD! Ducă-se! Dar de viitor nimic? De drumuri, poduri, alocații, pensii, inflație, împrumuturi, dobânzi, de ce nu, FMI. E evident pentru toată lumea că elefantul de pe scenă sunt acum pensiile. Și nu suntem orbi, doar prostime plătitoare. În loc de playback, cum ar fi fost: dom’ne, hai să nu ne mai ascundem după trompa elefantului, România a depășit cheltuielile lunare când a crescut pensiile. E nasol să zici urât de pensii înainte de alegeri, este?

A mers chiar mai departe. Tot încălecat de Principele machiavelic dâmbovițean și șomer, ministrul a zis despre următoarea mărire de pensii, de aia mare, de 40%, că “va aplica legea”. Ne-a dat pe toți pe spate cu replica asta deșteaptă până la Dumnezeu. “Dom’ne, hai să te învăț o șemecherie deșteaptă, nu zi nici da, nici nu, fii ambiguu”, i-ar fi zis Mandolinul, copiind-o pe preoteasa din filmul Balanța, de Pintilie. Deștepți, smart, bărbați de stat mai avem.

Cel mai probabil, după acest spectacol greșit, cel mai prost va ieși cântărețul vizibil începător, care a dansat fix după mandolină. Domnul ministru, care n-are nici case și nici n-a șmenuit un accident filmat în plin centrul urbei. Dacă ceva are zvâc în toată această poveste, acolo e. La personajul sacrificat.

Spectacolul n-a fost vândut cinstit. S-a strâns lumea pentru Madonna și a primit un playback făcut de Naomy. Moare de ciudă Marcel Avram. Nici cea mai tare țeapă a lui n-a ajuns la sfertul ăsteia.

Da, surpriză, lumea pleacă dezamăgită de la spectacol. Înțeleg că vă doriți anticipate. Înțelept ar fi să începeți să aveți grijă ce vă doriți.


Te-ar mai putea interesa și
Trenurile din Elveția ajung la timp datorită unui sistem dezvoltat de IT-iștii români. ”Are un grad de automatizare mare, uneori dispecerul stă la masă și se plictisește”
Trenurile din Elveția ajung la timp datorită unui sistem dezvoltat de IT-iștii români. ”Are un grad de automatizare ...
Punctualitatea celor 1.000 de trenuri care circula zilnic în Elveția este bine cunoscută, dar puțini știu că acest lucru este posibil datorită unei soluții de management al traficului......
ROBOR la 3 luni ar putea urca până la 7%. Cu o întârziere de 5-6 luni, IRCC va urma acelaşi traseu. Într-o lună dolarul va ajunge la acelaşi preţ cu euro
ROBOR la 3 luni ar putea urca până la 7%. Cu o întârziere de 5-6 luni, IRCC va urma acelaşi traseu. Într-o lună dolarul ...
Ultimele prognoze anunţate de BNR asupra inflaţiei schimbă şi viziunea economiştilor şefi asupra dobâzii cheie şi ...
Boom-ul LNG nu va putea suplini pe termen scurt gazele rusești consumate de Europa. Va urma o iarnă dificilă pentru bătrânul continent
Boom-ul LNG nu va putea suplini pe termen scurt gazele rusești consumate de Europa. Va urma o iarnă dificilă pentru bătrânul ...
Din ce în ce mai multe gaze naturale lichefiate (LNG) ajung în Europa, iar potențiala reducere a livrărilor de gaze rusești ...
Stoltenberg: Ucraina „poate să câștige” războiul împotriva Rusiei
Stoltenberg: Ucraina „poate să câștige” războiul împotriva Rusiei
Ucraina "poate să câştige" războiul împotriva Rusiei, care "nu se derulează" aşa cum a prevăzut Moscova, a estimat ...