1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Companii

PMB: Gabriela Firea s-a întâlnit cu o delegaţie a China Power; grupul este interesat de proiectele de dezvoltare ale Municipalităţii

Primăria Capitalei anunţă că Gabriela Firea s-a întâlnit, miercuri, cu o delegaţie a grupului China Power, aflată în Bucureşti pentru a identifica oportunităţi de implicare în proiecte de anvergură, urmând să fie alcătuit un grup de lucru care să identifice posibilităţile de colaborare pentru proiectele care vor prezenta interes pentru grupul chinez, scrie News.ro.

28 feb, 2018 | News.ro

Conform sursei citate, Firea le-a transmis reprezentanţilor China Power că Municipalitatea are în plan începerea unor proiecte majore în infrastructură, sănătate, energie sau protecţia mediului, potrivit News.ro.

"Avem un plan ambiţios de dezvoltare a Capitalei, pentru care avem nevoie de parteneri puternici. Suntem deschişi pentru colaborarea cu investitori serioşi, de prestigiu, alături de care să putem realiza proiecte de anvergură pentru Capitală, atât în baza unor parteneriate public-private, cât şi prin procedurile clasice de achiziţii publice", a spus Firea.

Reprezentanţii China Power au transmis că pot oferi soluţii la cheie - proiectare, planificare, execuţie, mentenanţă/exploatare, inclusiv finanţare, pentru proiecte mari din energie (termică, hidro, nucleară, verde), infrastructură (drumuri, poduri, căi ferate, metrou) şi protecţia mediului (tratarea apelor uzate şi a deşeurilor menajere), susţine Municipalitatea.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au făcut o prezentare a proiectelor care vor fi derulate în perioada următoare, urmând să fie alcătuit un grup de lucru care să identifice posibilităţile de colaborare pentru proiectele care vor prezenţa interes pentru grupul chinez.

China Power este o companie strategică deţinută de statul chinez, care număra peste 210.000 de angajaţi şi derulează proiecte în valoare de peste 40 miliarde de dolari în 100 de ţări.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO